duda Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 ja sinoć gledala boks, silom prilika, doduše ženski mozak, iliti percepcija, šta znam, ne može nikako da skonta šta tu ima plemenito ali, nisam zato ovde, da ne davim, znam da je to jednij ženi nemoguće objasniti :D , nego, jutros na vestima čujem kako je džošua pobedio ''nokautom'' a zar se to ne zove ''nokdaun'', pošto kličko nije pao ?
nisam ja Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 U nokdaunu je bio dvaput kad je bio dole pa ustao u okviru brojanja do 10. A nokaut je i ovo kad ga je mleo na konopcima pa sudija prekinuo. Ukratko: Ne mora da leži da bi bio nokaut.
duda Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 U nokdaunu je bio dvaput kad je bio dole pa ustao u okviru brojanja do 10. A nokaut je i ovo kad ga je mleo na konopcima pa sudija prekinuo. Ukratko: Ne mora da leži da bi bio nokaut. fala, u međuvremenu sam nešto slično i skontala, a živela sam u ubeđenju da je nokaut samo kada leži dole divim se svakome ko tu vidi šta se dešava :D moj muž huknuo kada je ono kličko u šestoj zveknuo dasnicom, a ja to nisam ni videla, tj, videla tek u usporenom snimku
April Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Ovo je sport, a ne ono što se nogataju ka žene. + zilion Plemenita veština.
nisam ja Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Ja pojma nemam o boksu al ono je bilo odlično. Peta runda me razbudila momentalno. Kako je braša utrčao u nju. I onda kraj iste runde. Delovalo je da će pasti. Sad ovi su komentarisali kako je izgubio snagu, al čini se da ga je kličko potkačio tu. Onda u 6. pokušava da kapitalizuje to i obara zver direktom. Ovaj momački to preživljava i onda ide prilično zatišje sa kličkovljevim stalnim pritiskom, ali solidno jalovim, sve do 11. Jedan čist aperkat podiže od zemlje i posle rutinski mlevenje mesa. Spetakl.
Clem Fandango Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 ali, nisam zato ovde, da ne davim, znam da je to jednij ženi nemoguće objasniti :D , nego, jutros na vestima čujem kako je džošua pobedio ''nokautom'' a zar se to ne zove ''nokdaun'', pošto kličko nije pao ? nokaut je kad odspava na podu, tehnički nokaut je kad je borac na nogama, ali nije u stanju da se više brani pa uskoči sudija da prekine
KennyDalglish Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Kakva fotografija :o Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
KennyDalglish Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 (edited) Dupla :) Edited April 30, 2017 by KennyDalglish
levi Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 (edited) Kakva fotografija :o :D Edited April 30, 2017 by levi
Mark Rothko Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Sudija se baš ozbiljno napregnuo da vrati Klička posle nokdauna, da ga odmori, tražio da obriše rukavice, prekidao brojanje terajući u ćošak Džošuu koji je tamo bio sve vreme, opominjao sekundante... Brojanja su trajala 20+ sekundi, ali ovaj je bio potpuno grogi.
Sara Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 ja sinoć gledala boks, silom prilika, doduše ženski mozak, iliti percepcija, šta znam, ne može nikako da skonta šta tu ima plemenito ali, nisam zato ovde, da ne davim, znam da je to jednij ženi nemoguće objasniti :D , nego, jutros na vestima čujem kako je džošua pobedio ''nokautom'' a zar se to ne zove ''nokdaun'', pošto kličko nije pao ? i ja gledala, preznojili me nacisto, dlanovi mi bili mokri, kosa mi se digla na glavi, mrzim sport generalno, al mi se posle ovog sinoc cini da cu poceti da pratim boks
bradilko Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 i ja gledala, preznojili me nacisto, dlanovi mi bili mokri, kosa mi se digla na glavi, mrzim sport generalno, al mi se posle ovog sinoc cini da cu poceti da pratim boksna kraju krajeva tu su dva mišićava znojava tela..sve ste iste..
Sara Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Kličko ima malo tanje noge...oprostiće mu se ta mala disproporcija ????????
Moća Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Cek ove slike iznad jel ova prva fotomontaza? Sent from my Le X620 using Tapatalk
Recommended Posts