lazendaaa Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Зна ли неко да ли ће бити преноса Fury - Ngannou код нас негде?
ducca Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Oko 11 večeras valjda ali ne znam tačno, nadjoh sad 10:40 UK vreme da kreće uvod u meč. Prenos mislim mrka kapa kod nas, nema ni na Areni ni SK fight kanalima. 1
ToniAdams Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 bolje gledajte neki pravi cirkus, makar ima riba na trapezu 1
ToniAdams Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Posipam se pepelom i vrištim svaki put kad ga nganu dokači, ajde jebote!
ToniAdams Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 jebiga, mozda je i dobio fjuri, cak siguran sam da je okej odluka ali svaka cast nganu, apsolutno sa tim svojim majndsetom ima sta da trazi u boksu
ToniAdams Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 1 minute ago, nisam ja said: Link? a jbg ende
lazendaaa Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 (edited) Не могу рећи да сам сад нешто као разочаран судијском одлуком, јер сам очекивао да у овом сценарију свакако без нокаута Фјури не може да изгуби - његовим поразом би и бокс као спорт изгубио. Да су хтели да помогну Фјурију, а да не оштете (превише) Нгануа требали су меч да прогласе нерешеним и то би било донекле и океј. Моје мишљење је да је Нгану много показао, видело се да га је Фјури олако схватио кроз цео шоу и то, правио спрдњу, а добио је правог изазивача испред себе. Нгану само нек настави и има шта да пружи боксу. Едит: Усик и Фјури договорили борбу у рингу за (23. децембар) ако све буде како треба. Усик је чини ми се довољно видео и да ће му овај меч само повећати самопоуздање. Edited October 28, 2023 by lazendaaa допуна
ToniAdams Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 moracu sutra opet da pogledam bez hajpa, imao sam utisak da je fjuri verovatno dobio 6 od 10 rundi. ali ova fotka će ostati za vjekvjekova. 3
Zli Gli Posted December 25, 2023 Posted December 25, 2023 Gledao sam poduze hajlajtse od sinoc, Vajlder se muski obrukao i otprilike izgubio svih 12 rundi od Parkera a Dzosua izdominirao protiv skromnog Valina 1
ToniAdams Posted January 9 Posted January 9 Opa boksovaće Džošua i Nganu, biće tu otkudanja glava sa ramena 2
askeladden Posted February 3 Posted February 3 Odlozen Fury vs Usyk.Fury ima neku posekotinu,izgleda kao da ga keva peglom zavalila u vugla .
ToniAdams Posted February 3 Posted February 3 Ma kapiram da je opet upao u depru pa dao nekom da mo cepne arkadu, mislim da je to to što smo videli od njega
Recommended Posts