Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted

Зна ли неко да ли ће бити преноса Fury - Ngannou код нас негде? 

Posted

Oko 11 večeras valjda ali ne znam tačno, nadjoh sad 10:40 UK vreme da kreće uvod u meč. Prenos mislim mrka kapa kod nas, nema ni na Areni ni SK fight kanalima.

• Tužno 1
Posted

bolje gledajte neki pravi cirkus, makar ima riba na trapezu

• +1 1
Posted

Posipam se pepelom i vrištim svaki put kad ga nganu dokači, ajde jebote!

Posted

jebiga, mozda je i dobio fjuri, cak siguran sam da je okej odluka ali svaka cast nganu, apsolutno sa tim svojim majndsetom ima sta da trazi u boksu

Posted
1 minute ago, nisam ja said:

Link?

a jbg ende

Posted (edited)

Не могу рећи да сам сад нешто као разочаран судијском одлуком, јер сам очекивао да у овом сценарију свакако без нокаута Фјури не може да изгуби - његовим поразом би и бокс као спорт изгубио. Да су хтели да помогну Фјурију, а да не оштете (превише) Нгануа требали су меч да прогласе нерешеним и то би било донекле и океј. 

Моје мишљење је да је Нгану много показао, видело се да га је Фјури олако схватио кроз цео шоу и то, правио спрдњу, а добио је правог изазивача испред себе. Нгану само нек настави и има шта да пружи боксу. 

Едит: Усик и Фјури договорили борбу у рингу за (23. децембар) ако све буде како треба. Усик је чини ми се довољно видео и да ће му овај меч само повећати самопоуздање.

Edited by lazendaaa
допуна
Posted

moracu sutra opet da pogledam bez hajpa, imao sam utisak da je fjuri verovatno dobio 6 od 10 rundi.

ali ova fotka će ostati za vjekvjekova.

Image

• +1 3
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Gledao sam poduze hajlajtse od sinoc, Vajlder se muski obrukao i otprilike izgubio svih 12 rundi od Parkera a Dzosua izdominirao protiv skromnog Valina

• +1 1
  • 3 weeks later...
Posted

Opa boksovaće Džošua i Nganu, biće tu otkudanja glava sa ramena

• +1 2
  • 4 weeks later...
Posted

Odlozen Fury vs Usyk.Fury ima neku posekotinu,izgleda kao da ga keva peglom zavalila u vugla .

Posted

Ma kapiram da je opet upao u depru pa dao nekom da mo cepne arkadu, mislim da je to to što smo videli od njega