Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted

Meč je bio odličan ali tehnički i svaki drugi aspekt komentarisanja na Areni je bio potpuna propast, dva matorca koji upadaju jedan drugom u riječ, potpuno tehnički nepismeni, jedan se dere u mikrofon drugi se ne čuje, neke potpuno neformulisane kafanske upadice, afektacije, užas živi.

Posted

Meni su super komentatori bili

• +1 3
Posted (edited)

Nalupao ga je Furry u ova tri meca,  daj boze da prodje  bez nekih vecih posledica kada je zdravlje u pitanju.

Edited by Micko8
Posted

voleo bih bas da vidim fjurija i usika, svakako bi bilo dobro peglanje.

ne verujem da bi usik mogao tako da skakuce oko debelog posto ovaj boksuje na granici prljavog, hvatao bi ga za glavu i gnjavio.

opet je usik po mom skromnom daleko najbolji tehnicar sa kojim se fjuri susreo jos od klicka.

• +1 2
Posted

Upravo bila repriza na Areni.

Vajlder :smiley_hail:

Posted

Sad odgledao na Areni. Fantastično, užitak.

Posted
On 10.10.2021. at 20:07, ToniAdams said:

voleo bih bas da vidim fjurija i usika, svakako bi bilo dobro peglanje.

ne verujem da bi usik mogao tako da skakuce oko debelog posto ovaj boksuje na granici prljavog, hvatao bi ga za glavu i gnjavio.

opet je usik po mom skromnom daleko najbolji tehnicar sa kojim se fjuri susreo jos od klicka.

Prica se da je Usik u sparingu redovno drao Klicka.Problem jeste sto Usik nema tu resku pesnaju koja bi oducila Fjurija od zaletanja i sto kao i Loma i GGG ne trpi seckanje.Mora da ima flow.

Posted

Mislim da je po ugovoru revanš Usyk Joshua. Tako da će Fury imati neku drugu borbu dok se ne iskristališe protivnik. A godine idu. Jbg, šteta. Deluje da je najbolji bokser u ovom veku, ali pored Klička i Vajldera treba mu još jedan veliki skalp.

• 2 weeks later...
Posted

moram priznati da ovi amateri poceli dosta bolje nego sto sam ocekivao...

Posted

Cecin mali ne ucestvuje?

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Posted

Ima li gde da se pohvata raspored. I da li ko u svetu još prenosi da makar tu nahvatam prenose, ako već nemam arene.

Posted
1 hour ago, Moća said:

Cecin mali ne ucestvuje?

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

On je valjda profesionalac, a ovo je amatersko prvenstvo :fantom:

Posted

Raspored je bas tesko pohvatati, pogotovo sto ni arena fight nema sajt sa programskom semom.

Finala su 5. I 6. Novembra...

• +1 1
Posted

a i sam rapored ne ide baš kako je planirano, juče su na oba ringa imali nepredviđene pauze između mečeva, da li su neki otkazani ili nisu išli po redu.. još se uhodavaju