Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Bright Billy said:

on valjda mora prvo na revans sa wilderom...

Da, da. 9. X već

• +1 1
Posted

bilo bi logicno da usyk ide na pobednika te borbe kako bi se objedinile titule, al bilo je i logicno da josua ide na tajsona po istom principu pa se to nije desilo... 

Posted

ma jok, svi u ugovoru imaju obavezne revanse.

kinta, jbg.

Posted

Da je Usyk imao jos jednu rundu,sad bi sluzili panaiju Joshui.
Citao sam da je Usyk drao na sparingu Klicka ali kako sa onom kljusinom Fjurijem,ne znam?
Bila milina gledati boksera koji se uzda u kardio i tehniku umesto da se za tesku spremao tegovima i roidima.Milina bilo gledati ga.

• +1 1
Posted

imas na mmashare

6 minutes ago, askeladden said:

Da je Usyk imao jos jednu rundu,sad bi sluzili panaiju Joshui.
Citao sam da je Usyk drao na sparingu Klicka ali kako sa onom kljusinom Fjurijem,ne znam?
Bila milina gledati boksera koji se uzda u kardio i tehniku umesto da se za tesku spremao tegovima i roidima.Milina bilo gledati ga.

ma fora je sto je ova kljusina dzin doslovce pa svi pored njega izgledaju sitno.

al da, slazem se. 

inace kao i sevcenkova i lomacenko, usyk je od sportova prvo apsolvirao okretne igre, odatle kapiram nadrealni rad nogu.

za mene def br1 p4p.

• +1 1
Posted
18 hours ago, ToniAdams said:

imas na mmashare

ma fora je sto je ova kljusina dzin doslovce pa svi pored njega izgledaju sitno.

al da, slazem se. 

inace kao i sevcenkova i lomacenko, usyk je od sportova prvo apsolvirao okretne igre, odatle kapiram nadrealni rad nogu.

za mene def br1 p4p.

Koliko brzo ide snimak na mmshare, da li si pratio. Na primer da li je Usyk vs Joshua bilo već u nedelju pre podne?

Inače, ja bih baš voleo da se organizuje da Fury boksuje sa obojicom. I Joshuom i Usykom. Ali daj bože da bude jedna sa pobednikom revanša.

Posted

gledao sam direktno, a mislim da se pojavio vec nakon par sati

• +1 1
  • Hvala 1
  • 2 weeks later...
Posted

Ljudi, sta bi ovo?! Istorijski mec.

• +1 1
Posted

Alal vera Vajlderu, samo on zna kako je ostajao na nogama.

• +1 2
Posted

Fury, nokautom u 11. rundi. Obarao ga je i u trecoj, a Wilder njega dva puta u cetvrtoj. Pogledaj obavezno kad stignes.

• +1 1
Posted

Ovo je klasik. Vajlder je zadivio i opet nedovoljno. Fury je pravi šampion. Vajlder pizda nije hteo da čestita. 

Ova dva meča su zaista bila super i treba da nastave da zakazuju borbe između njih. 

Posted

Meni Fury malo previse boksuje glavom,bukvalno ne figurativno.