Jump to content

Featured Replies

On 26. 9. 2021. at 11:19, Bright Billy said:

on valjda mora prvo na revans sa wilderom...

Da, da. 9. X već

bilo bi logicno da usyk ide na pobednika te borbe kako bi se objedinile titule, al bilo je i logicno da josua ide na tajsona po istom principu pa se to nije desilo... 

ma jok, svi u ugovoru imaju obavezne revanse.

kinta, jbg.

Da je Usyk imao jos jednu rundu,sad bi sluzili panaiju Joshui.
Citao sam da je Usyk drao na sparingu Klicka ali kako sa onom kljusinom Fjurijem,ne znam?
Bila milina gledati boksera koji se uzda u kardio i tehniku umesto da se za tesku spremao tegovima i roidima.Milina bilo gledati ga.

de se ima videti borba? 

imas na mmashare

On 27. 9. 2021. at 17:59, askeladden said:

Da je Usyk imao jos jednu rundu,sad bi sluzili panaiju Joshui.
Citao sam da je Usyk drao na sparingu Klicka ali kako sa onom kljusinom Fjurijem,ne znam?
Bila milina gledati boksera koji se uzda u kardio i tehniku umesto da se za tesku spremao tegovima i roidima.Milina bilo gledati ga.

ma fora je sto je ova kljusina dzin doslovce pa svi pored njega izgledaju sitno.

al da, slazem se. 

inace kao i sevcenkova i lomacenko, usyk je od sportova prvo apsolvirao okretne igre, odatle kapiram nadrealni rad nogu.

za mene def br1 p4p.

On 27. 9. 2021. at 18:06, ToniAdams said:

imas na mmashare

ma fora je sto je ova kljusina dzin doslovce pa svi pored njega izgledaju sitno.

al da, slazem se. 

inace kao i sevcenkova i lomacenko, usyk je od sportova prvo apsolvirao okretne igre, odatle kapiram nadrealni rad nogu.

za mene def br1 p4p.

Koliko brzo ide snimak na mmshare, da li si pratio. Na primer da li je Usyk vs Joshua bilo već u nedelju pre podne?

Inače, ja bih baš voleo da se organizuje da Fury boksuje sa obojicom. I Joshuom i Usykom. Ali daj bože da bude jedna sa pobednikom revanša.

gledao sam direktno, a mislim da se pojavio vec nakon par sati

• 2 weeks later...

Ljudi, sta bi ovo?! Istorijski mec.

Alal vera Vajlderu, samo on zna kako je ostajao na nogama.

ko dobi? 

Fury, nokautom u 11. rundi. Obarao ga je i u trecoj, a Wilder njega dva puta u cetvrtoj. Pogledaj obavezno kad stignes.

jbt kakav boks

Ovo je klasik. Vajlder je zadivio i opet nedovoljno. Fury je pravi šampion. Vajlder pizda nije hteo da čestita. 

Ova dva meča su zaista bila super i treba da nastave da zakazuju borbe između njih. 

Meni Fury malo previse boksuje glavom,bukvalno ne figurativno.