Jozef K. Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 6 hours ago, Bright Billy said: on valjda mora prvo na revans sa wilderom... Da, da. 9. X već 1
Bright Billy Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 bilo bi logicno da usyk ide na pobednika te borbe kako bi se objedinile titule, al bilo je i logicno da josua ide na tajsona po istom principu pa se to nije desilo...
ToniAdams Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 ma jok, svi u ugovoru imaju obavezne revanse. kinta, jbg.
askeladden Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Da je Usyk imao jos jednu rundu,sad bi sluzili panaiju Joshui. Citao sam da je Usyk drao na sparingu Klicka ali kako sa onom kljusinom Fjurijem,ne znam? Bila milina gledati boksera koji se uzda u kardio i tehniku umesto da se za tesku spremao tegovima i roidima.Milina bilo gledati ga. 1
ToniAdams Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 imas na mmashare 6 minutes ago, askeladden said: Da je Usyk imao jos jednu rundu,sad bi sluzili panaiju Joshui. Citao sam da je Usyk drao na sparingu Klicka ali kako sa onom kljusinom Fjurijem,ne znam? Bila milina gledati boksera koji se uzda u kardio i tehniku umesto da se za tesku spremao tegovima i roidima.Milina bilo gledati ga. ma fora je sto je ova kljusina dzin doslovce pa svi pored njega izgledaju sitno. al da, slazem se. inace kao i sevcenkova i lomacenko, usyk je od sportova prvo apsolvirao okretne igre, odatle kapiram nadrealni rad nogu. za mene def br1 p4p. 1
Jozef K. Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 18 hours ago, ToniAdams said: imas na mmashare ma fora je sto je ova kljusina dzin doslovce pa svi pored njega izgledaju sitno. al da, slazem se. inace kao i sevcenkova i lomacenko, usyk je od sportova prvo apsolvirao okretne igre, odatle kapiram nadrealni rad nogu. za mene def br1 p4p. Koliko brzo ide snimak na mmshare, da li si pratio. Na primer da li je Usyk vs Joshua bilo već u nedelju pre podne? Inače, ja bih baš voleo da se organizuje da Fury boksuje sa obojicom. I Joshuom i Usykom. Ali daj bože da bude jedna sa pobednikom revanša.
ToniAdams Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 gledao sam direktno, a mislim da se pojavio vec nakon par sati 1 1
napadaj Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Alal vera Vajlderu, samo on zna kako je ostajao na nogama. 2
J.R. Cash Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Fury, nokautom u 11. rundi. Obarao ga je i u trecoj, a Wilder njega dva puta u cetvrtoj. Pogledaj obavezno kad stignes. 1
Jozef K. Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Ovo je klasik. Vajlder je zadivio i opet nedovoljno. Fury je pravi šampion. Vajlder pizda nije hteo da čestita. Ova dva meča su zaista bila super i treba da nastave da zakazuju borbe između njih.
askeladden Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Meni Fury malo previse boksuje glavom,bukvalno ne figurativno.
Recommended Posts