pasha Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Par prvih rundi ali posle je Usik mogao da resi, Cisora se teturao, jednom ga spsaio kraj runde. Ipak moram reci da me Usik nije odusevio, pre svega mislim da nema snagu u udarcu za teskase. Dobro se on krece i sve to ali udarac kao da jos nije na nivou teskasa.
ToniAdams Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 (edited) pa da, do pete ga je bukvalno jurio po ringu chisora i unistavao udarcima u telo. dok nije crkao. Edited November 2, 2020 by ToniAdams
nautilus Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 pogledajte reprizu duboa dzojs. odavno nisam vidio bolji boks
maheem Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 2 minutes ago, ToniAdams said: tajson je i dalje zastrasujuc covek Bilo nekog sranja? Posle sažetog snimka mogu reći da je zastrašujući bokser. Svaka čast Royu što je izdržao i revijalne runde.
SNARC Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 4 minutes ago, ToniAdams said: tajson je i dalje zastrasujuc covek Fizicki je i dalje kocka..doduse, trenira vec mesecima pa je i do toga. Ali mi mentalno deluje stabilnije i benignije. Nismo se nagledali tucnjave Bog zna kakve ali mi je drago sto su obojica usli u ring.
ToniAdams Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 ma sve super proslo. samo ne mogu da verujem koliko je i dalje brz i agilan. oni voditelji su jezivo retardirani, ali sta sad.
maheem Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Just now, ToniAdams said: ma sve super proslo. samo ne mogu da verujem koliko je i dalje brz i agilan. oni voditelji su jezivo retardirani, ali sta sad. Da, neverovatan je, brzina, fokus, udarci. I prvi put u ringu mi je delovao kao kul čovek a ne terminator. "Two uncles fighting in the backyard"
ducca Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Roy slabije fizički spremljen, videlo se posle prve runde da nema više daha, šteta što se nije malo spremniji pojavio. Mike je mogao 12 rundi po 3 minuta lagano čini mi se. A ovaj bilmez mislim Stolica sa 3K, na stranu 3 sata konstantnog lupetanja, na kraju je pobedio sa pričom preko intervjua ove dvojice pošto je bitnije šta on ima da kaže
Jozef K. Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Ko prenosi boks večeras? Vidim da nema sportklub, a prenosio je prethodnih vukenda događaje iz Londona
nisam ja Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 ko boksa? džošua, pa to će biti neki kršten termin. 1
Alukard Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 Ako neko nadje info ko prenosi neka javi. Bas bih voleo da odgledam mecSent from my SM-N770F using Tapatalk
Alukard Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 U koliko sati krece mec?Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Recommended Posts