Shaq Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 ovo levo profi boxer i ovo je ista kategorija? dobro mu nisu doveli nekog iz sedmog osnovne
James Marshall Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 E imaš topić za ovu pojavu, galantna gospoda, ovdje pišemo o pravim bokserima.
Кристофер Лумумбо Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Odmah sad na arena sport, veljko protiv monstruma iz ukrajine!
Bright Billy Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 kolko sam skapirao arena fight ce prenositi loma vs lopez, samo sto ja nigde ne mogu da nadjem programsku semu tog kanala...
April Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 10 minutes ago, Bright Billy said: kolko sam skapirao arena fight ce prenositi loma vs lopez, samo sto ja nigde ne mogu da nadjem programsku semu tog kanala... Stvarno nema.... Ni na MojTV, ni Aladin, ni Krstarica, ni na Arena sajtu
Bright Billy Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 ne vidim ni na drustvenim mrezama njihovu stranicu...
Кристофер Лумумбо Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 prvi put cujem da arena fight postoji
kud u maglu Simoviću Posted October 15, 2020 Posted October 15, 2020 U okviru mts TV ponude, kanal Arena Fight je dostupan na poziciji 305. privatnim korisnicima u okviru Start, Plus i Max paketa, kao i poslovnim korisnicima u okviru Biz TV Osnovnog paketa i paketa za hotele. Arena Fight je dostupna i u HD rezoluciji, na poziciji 784. korisnicima Start, Plus i Max paketa, a za poslovne korisnike – u okviru Biz HD paketa, HD paketa za hotele, BizTV Sport HD i BizTV Arena HD paketa.
askeladden Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 A pregolem i prejak je deckic bio za Lomu.Nedostaje mu te divljacke energije kao Packman sto ima da moze da obori vece protivnike
ToniAdams Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 bogamu chisora rastavlja usyka na proste cinoce
Recommended Posts