I*m with the pilots Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 (edited) 1 hour ago, ivy said: znaci samo bezumno obozavanje totema bez kritickog ili bilo kakavog drugacijeg misljenja kao i u ostatku drustva? Ali stvarno, koja je poenta da dodjes u društvo koje voli mačke i pričaš kako ih ti ne voliš? Čemu to? Ideš li u bioskop da gledaš film za koji znaš da ti se ne sviđa, ideš li na koncert benda koji ne podnosis i govoriš svima koliko je sranje? Edited March 16, 2022 by I*m with the pilots
ivy Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 pa sada sam vlasnik macke...ja pisem o svom iskustvu...to nikako ne bi trebalo da utice na vase iskustvo..
Taihoskopija Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 Meni se dopada ivy na ovoj temi zato što liči na mačku , ovako bi svaka poštena mačka insistirala na buntovništvu i 1 stavu bez obzira na preovlađujuće mišljenje. 3 1
Indy Posted March 16, 2022 Author Posted March 16, 2022 1 hour ago, ivy said: znaci samo bezumno obozavanje totema bez kritickog ili bilo kakavog drugacijeg misljenja kao i u ostatku drustva? Ne vredi, mačke se ionako ne obaziru na kritiku. 2 2
ivy Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 6 minutes ago, Taihoskopija said: Meni se dopada ivy na ovoj temi zato što liči na mačku , ovako bi svaka poštena mačka insistirala na buntovništvu i 1 stavu bez obzira na preovlađujuće mišljenje. mozda zato i ratujem sa ovom mojom ...ne iskljucujem mogucnost 1
mlatko Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 mozda zato i ratujem sa ovom mojom [emoji23]...ne iskljucujem mogucnost [emoji3] Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 3 1 2
gospa buba Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 ne mozemo da drzimo zum, u jednoj kuci se machka protivi sent from novi mnogo jak bubamoto. 2
Popular Post Indy Posted March 28, 2022 Author Popular Post Posted March 28, 2022 Na radnom mestu. 3 12
Recommended Posts