March 16, 20223 yr 1 hour ago, ivy said: znaci samo bezumno obozavanje totema bez kritickog ili bilo kakavog drugacijeg misljenja kao i u ostatku drustva? Ali stvarno, koja je poenta da dodjes u društvo koje voli mačke i pričaš kako ih ti ne voliš? Čemu to? Ideš li u bioskop da gledaš film za koji znaš da ti se ne sviđa, ideš li na koncert benda koji ne podnosis i govoriš svima koliko je sranje? Edited March 16, 20223 yr by I*m with the pilots
March 16, 20223 yr pa sada sam vlasnik macke...ja pisem o svom iskustvu...to nikako ne bi trebalo da utice na vase iskustvo..
March 16, 20223 yr Meni se dopada ivy na ovoj temi zato što liči na mačku , ovako bi svaka poštena mačka insistirala na buntovništvu i 1 stavu bez obzira na preovlađujuće mišljenje.
March 16, 20223 yr Author 1 hour ago, ivy said: znaci samo bezumno obozavanje totema bez kritickog ili bilo kakavog drugacijeg misljenja kao i u ostatku drustva? Ne vredi, mačke se ionako ne obaziru na kritiku.
March 16, 20223 yr 6 minutes ago, Taihoskopija said: Meni se dopada ivy na ovoj temi zato što liči na mačku , ovako bi svaka poštena mačka insistirala na buntovništvu i 1 stavu bez obzira na preovlađujuće mišljenje. mozda zato i ratujem sa ovom mojom ...ne iskljucujem mogucnost
March 16, 20223 yr mozda zato i ratujem sa ovom mojom [emoji23]...ne iskljucujem mogucnost [emoji3] Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 19, 20223 yr ne mozemo da drzimo zum, u jednoj kuci se machka protivi sent from novi mnogo jak bubamoto.