Dzudi Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Moja mačka ponekad zna da ogrebe kada je ljuta. Ali ne grebe tako da napravi rane. Posle se povuče u drugu sobu..i kasnije dođe da se pomirimo.
Arkadija Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Da, da, mačke to rade, najbolji su oni momenti kada ti priđe onjuši ruku, umiljava se, ti je češkaš, a onda te samo zgrabi prednjim šapama, zarije zube, a zadnjim nogama vozi bicikl po ruci. Srećom ovaj moj mačor je sada suviše mator za takve aktivnoasti, a i naučio je da kad kažem, " sad će da rade novine" da ispari ispred mene.
peralozac Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Da se pohvalim i ja. U Đinđinu odbranu da kažem da nije ništa kriva. Izludeo sam je mašući stopalom van njenog domašaja. Kada sam ga konačno spustio reakcija je bila malo manje nežna nego što sam očekivao, ali zaslužena.
Indy Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 Mislim da je vreme za ponovno emitovanje najbolje reklame svih vremena...
halloween Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 13 hours ago, mustang said: sve macke koje znam,osim od moje bff, koja je posesivna, al se uredno javimo jedna drugoj na dva metra razdaljine, sve ostale su super chill...i maze se i sa mnom i sa ivanom. mozes da im radis sta hoces To je upravo dokaz da te drže na distanci i da su mačke pristojna, otmena bića per definitionem. Mačke ranjavaju samo one sa kojima su bliske, kao što (normalan) čovek psuje bez (većih) posledica samo pred onima koje dobro poznaje i za koje zna da mu neće zameriti.
Indy Posted June 14, 2020 Author Posted June 14, 2020 Fkin hell, da sam juče umro ne bih znao da postoje mačke koje 'vako jedu (ima ih još na tom threadu)
Lancia Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 On 11.6.2020. at 22:40, Indy said: Super fotka, jel cuska stvari dole?
Indy Posted June 14, 2020 Author Posted June 14, 2020 Obično nema potrebe, pošto uvek hitro skočim na noge lagane da ga servisiram kad mu nešto treba... Tu se popne kad nešto hoće (ili da ga vodim da jede, ili da ga pustim da ide napolje, ili oba.)
Dzudi Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Da li vaše mačke vole da legnu ispred TV-a? Moj TV stoji na polici..sada razmišljam da kupim nosač i da bude na zidu. Cicika je STALNO pored TV-a kad gledam neku emisiju, seriju ili film..
Recommended Posts