mustang Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 kupi psa, on nikada nece biti takav drkadzija. i svaki put kad te vidi kao da te nije video sto godina! mada volim macke sa stavom
beta Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 27 minutes ago, renne said: Pozdrav od mačke sa stavom to nije kućna mačka to je sabljasti tigar
renne Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 1 hour ago, beta kentauri said: to nije kućna mačka to je sabljasti tigar ma ona od prvog dana ima psihički problem, verovatno su je prvi vlasnici zato i izbacili na ulicu ali šta ćeš kad zavoliš biće, nije ona krva što je bolesna, iako je mnogo rana napravila, mnogo krvi prolila
harper lee Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 47 minutes ago, renne said: ma ona od prvog dana ima psihički problem, verovatno su je prvi vlasnici zato i izbacili na ulicu ali šta ćeš kad zavoliš biće, nije ona krva što je bolesna, iako je mnogo rana napravila, mnogo krvi prolila Moja pokojna macka nas je grebala za sve pare, dva macora koje trenutno imamo mislim da cak i ne razumeju da postoji mogucnost takvog koncepta. Izgrebase nam sve zivo po kuci ali sta god da im radimo ne pada im na pamet ni kandze da isuku, kamoli da zagrebu.
ragasto Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Kakav crni psihički poremećaj...to su sve barabe i ološi koji preko dana svesno pokušavaju da ti otkinu ruku a uveče ti spavaju na nogama i predu. Zato ih i volimo
mustang Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 vi ste teski mazohisti sto dopustate takvo ponasanje. to nije normalno da vas grebu do krvi
ragasto Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Za divlje životinje je to potpuno normalno i očekivano.
mustang Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Just now, ragasto said: Za divlje životinje je to potpuno normalno i očekivano. jeste. da si uspeo da pokupis pumu a ne domacu macku i jos ako je imas od kako je beba bila...apsolutno tvoja krivica za takvo ponasanje.
ragasto Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 @mustang Vidi se da imaš psa... Ovo sam malopre fotkao, prijateljicin sivi mačak me je pre par dana pozdravio po običaju - priđe, umiljava se oko ruke, onjuši, lizne par puta a onda se pretvori u pumu.
mustang Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 (edited) ccccc...letela bi kod mene, u nadi da ce se zalepiti na plafon sa tim istim kandzama nikakva agresija u kuci ne sme bude. sve macke koje znam,osim od moje bff, koja je posesivna, al se uredno javimo jedna drugoj na dva metra razdaljine, sve ostale su super chill...i maze se i sa mnom i sa ivanom. mozes da im radis sta hoces jos subte macije ogrebotine pravo u mozak od bola, odvratan onaj pederski bol kao na papir kad se iseces Edited June 10, 2020 by mustang
Recommended Posts