February 19, 20205 yr 11 hours ago, Bujodrag said: Sta je sa macama po imenu Vidljivi i Nevidljivi? Vidljivog sam izgubila iz vida, nadam se da je srećan. Nevidljivog pratim, odlično je udomljen, srećnik
February 24, 20205 yr Imam jedno, možda glupo pitanje: Mačka često kija. Ne može da bude da je alergična na prašinu, kada mi je stan uredan+zbog nje ne koristimo nikakve hemikalije za podove. Vesela je, igra se, njuškica joj nije suva, ali kija često. Normalno jede, normalno pije vodu.
February 24, 20205 yr mozda je alergicna na mačje dlakeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 25, 20205 yr @Dzudi - vidi ovde https://www.purina.co.uk/cat/proplan/health-and-nutrition/common-problems-and-symptoms/why-is-my-cat-sneezing
February 25, 20205 yr @Radoye Hvala. Pročitala sam i potrudiću se da obratim pažnju da li samo kija kad je u blizini duvanskog dima. Pogledaću u pasošu koje je sve vakcine dobila, mislim da je dobila sve do sada.. Hvala još jednom.
March 9, 20205 yr Malo sumorno izgleda ovo suburbano mačkarstvo u štrokavim uslovima, međutim, krcale se granule sve u 16.
March 22, 20205 yr Ko bese kupuje pesak u DMu? Mi.koristimo tommy i super se zgrudva, koji je dmov takav? Videh da ima 2-3 vrsteSent from my SM-J710F using Tapatalk
March 24, 20205 yr @gagilijaUltra clumping 399 din kesa najbolji odnos cena / kvalitet, a i najmanje se raznosi po kući. Edited March 24, 20205 yr by halloween