July 20, 20186 yr Mislim da sam procitala da je muzjak ovo, verovatno ima i svoj instagram ili slicno U pravu sam, zove se Thor Edited July 20, 20186 yr by nera
July 22, 20186 yr Svi mačići se skućili. Zadnji otišao Končić, al nije daleko [emoji813]Lepo, bravo! Nadam se da će im biti dobro, a njihovim humanoidima život još bogatiji
July 23, 20186 yr 14 hours ago, Sara said: Svi mačići se skućili. Zadnji otišao Končić, al nije daleko bravo, saro, svaka cast! ljubav za koncica & crnu lepoticu
July 23, 20186 yr On 20.7.2018. at 19:44, Majo said: S vremena na vreme naletim na ovu fotku, nema lepseg mrnjaua od ovog: liči malo na ambasador ćebe
July 23, 20186 yr 2 minutes ago, slepa živana said: liči malo na ambasador ćebe imas pravo, sad sam bacio ambasador cebe i docekalo se na noge. prednost, ne zdere, ne grebe namestaj i ne treba mu pesak.
July 23, 20186 yr 9 hours ago, djeneralche said: The boss has arrived očekivala sam ovakav razvoj situacije končić?
July 23, 20186 yr Nisam do sada imao situaciju, da mace ovoliko dugo ne moze da nauci da koristi pesak. Stavio sam im najpre posudu, a sada ih ucim da to obave u dvoristu. Jedno je naucilo istog dana, drugo je samo sporadicno uspevalo da potrefi posudu. Dvoriste je jos u pokusaju. Odnesem ih do gomile peska, zagrebem prstima, zatim njihovom sapicom pravim pokrete zatrpavanja. Idemo dalje, mozda mu treba vise vremena.
July 23, 20186 yr 2 hours ago, beyoncé said: očekivala sam ovakav razvoj situacije končić? Glavom i brkovima, one and only. Par dana je kod nas a kao da je tu oduvek.