Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Ne da nista, hoce da se gleda u njega, a ne u kompjuter;)

Posted

moj srpski mačak lepo legne na laptop, pa se ti posle snalazi...  ili mi lovi prste dok kuckam... 

Posted

Gazda.  'Alal mu strogoca.

Posted

Dobio 2 apscesa na glavi. Kažu na mačijim sajtovima da im je to od tuče (mačke se međusobno iznabadaju kandžama, koje su kao "injekcije parazita", a pošto imaju debelu kožu, onda to ispod raste li raste... dok ne prsne.) Zasad ga tretiramo priručnom medicinom (tople obloge, koliko može da podnese - par minuta - uz cviljenje), antiseptički sprej i krema... On to sve na kraju oliže (tj. "umije" sa šapicama), ali valjda malo pomaže. Kad je prvi apsces pukao, tamo na sredini glave, to je bilo krvavo... i trči takav oko zgrade, ne obazire se. Ako ne krene da zaceljuje sledeće nedelje, idemo kod veterinara (muka mi da ga stavljam u kavez, nije bio u njemu bar 2 godine... ima da se nađe u čudu.)

700_20180527_095326.jpg

Posted

Od iskusnih mačkara sam čula da mačori koji izlaze najviše stradaju od povreda i infekcija koje zadobiju u tučama sa rivalima, treba ih kastrirati, to im produži život pošto se tuče oko ženki i teritorije smanje. 

Planiramo da Cicmic puštamo napolje, ali tek kada završi sa dojenjem legla i da je obavezno sterilišemo, juče mi je rečeno da se mačkama oko vrata ništa ne stavlja i da joj obavezno skinem ogrlicu kada krene napolje, što ću i da poslušam. Mislim da više nema šanse da je pomešam sa nekom drugom mačkom 

Brz oporavak Žući:heart:

Posted

Deseksovan je taj, ali se slabo obazire na to. :D Bice mu bolje, cini mi se da ova nasa medicina vec pomaze.

Posted

kaste vech kod bolesnih maca, meni ovo ulepsalo dan... procitati citav tweet 

Posted

jako čudo, dva puta se namažu oči hloramfenikol mašću i izleči se infekcija oka, to zna svako ko je imao mačiće :happy:

Posted

e pa neam pojma... nikad nisam imala macku.. taj tweet mi je bijo zanimljiv i zbog imena i ociju...