Sara Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Sa ovom mačkom bi se svi snašli, mnogo je dobra. Ona je još mače, nema ni godinu dana :( Ne znam da li vidite sliku? I Bujodrag se baš sad setio da nestane
Frau Gabrijela Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 7 hours ago, Sara said: evo ih https://imgur.com/a/uznX9Ec ne snalazim se na imguru:( divni su, saro! biće preslatki. lako ćeš ih udomiti ako u međuvremenu ne odlučiš da ih sve zadržiš . jedan za njih i veliko za tebe.
Sara Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 15 hours ago, Host said: Ovi zeleni™ macici su najlepsi, ja samo takve volim. Posto ih prodajes? Ko se prvi javi plati jedno, dobije dva + džak peska, akcija traje do isteka zaliha Ako se ispostavi da je ovaj jedini crni u leglu dečko, zvaće se Dante
djili Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 (edited) Čestitke Saro. Ko nema svoje mačiće, livestream sa tri divlje mame i ukupno 12 tek rođenih bebica, dok ne odrastu za usvajanje: https://m.youtube.com/user/tinykittenshq (koga zanima imaju i snimak rađanja) Edit, a evo i jedna pitoma mama Edited April 23, 2018 by djili
harper lee Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 On 4.4.2018. at 23:09, renne said: Ovi sivo-beli su izgleda profesionalni zalizivaci, ovakve scene mogu da snimam svaki dan s ovom mojom dvojicom gangstera.
halloween Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Još jedan DM proizvod koji Mimi obožava- malt pasta sa taurinom za izbacivanje dlaka. Do sad mu je ovo najomiljenija, tako halapljivo ždere da mi se srce cepa što mu dozvoljavam tek za mrvu više od propisane dnevne doze. Nemci te stvari prave potpuno uživljeni u mačji svet zadovoljstva.
Sara Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 razmišljam da izvedem mačku malo napolje, da obnovi kontakt sa svojom familijom, ali me je strah da će da furne i ostavi mi decu imam utisak kao da se dosađuje
Frank Pembleton Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 (edited) 41 minutes ago, Sara said: razmišljam da izvedem mačku malo napolje, da obnovi kontakt sa svojom familijom, ali me je strah da će da furne i ostavi mi decu imam utisak kao da se dosađuje Ima povodac za mačke, samo bi mene bilo blam. Ali video sam jedno dete što šeta zeca na povodcu ovde u bloku Edited April 28, 2018 by Frank Pembleton
Sara Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Ima i ovde par njih što šetaju mačke, ali većina ih samo pusti pa se one same vrate kad ogladne. Mačići su još previše mali da bi mogli bez mačke, a ni sa njom ne bih rizikovala dok je ne sterilišem. Jer ako ode, pitanje je hoće li se ikad vratiti. Ne znam ni kad se mačići čiste od parazita i vakcinišu, moram i za to da se raspitam. Jedino sigurno znam da su rođeni 20. 04.ovnovovi u horoskopu. Kao Loko, dobar znak
Radoye Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 19 minutes ago, Sara said: Ne znam ni kad se mačići čiste od parazita i vakcinišu, moram i za to da se raspitam. 6-8 nedelja starosti.
Recommended Posts