Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted (edited)

Ladno sam ga pronasao, 24 oktobar 2015te

jbt, cak je i dzindzer isti :lolol: izgleda da im je ovo menza

Edited by Caligula
Posted

na pocetku B.mosta, vec godinama boravi jedan beskucnik koji hrani bar 30-tak macaka + golubove

Posted

Aperitiv pre ručka....

...shiit has hit the fan....

Posted

1000_20180410_140825.jpg

Scroll... scroll... scroll.. :sleep:

• 2 weeks later...
Posted

Moj mačak bi lupio lajk kad bi znao.

S tim što će on dobiti ekonomik varijantu sa lepljivom trakom.

Posted

Sinoć se vraćam iz grada i zatičem sledeću situaciju ispred ulaza, dve usplahirene devojčice, jedna drži kutiju od patika, a druga lokalnog džukca poznatog lovca na mačke, na 3 metra od njih stoji mačka, na prvi pogled dezorijentisana. Naravno, mačka se omacila na nečijoj terasi, taj je strpao mačiće u kutiju i dao deci, mačka ih pratila sve vreme. Onda se pojavio taj pas. Na kraju i ja. 

Epilog, možete da mi čestitate, imam mačku sa 4mačeta na gajbi. 

Moram sad da dođem sebi i vidim šta mi je činiti ali nema tu mnogo opcija pošto sam ih odmah zavolela :sleep:

Posted

Čestitam!

sedi i uživaj, imati mačku sa mačićima je pravi doživljaj, uživaj u svakom trenutku, brzo prodje... 

Posted

kakve sam kurate srece svi su od onih najteze udomljivih dezena, 1crno +3zelena, majka isto siva, bengalka:D

ali, niko nikada nije video tako pitomu i umiljatu macku to mogu da potpisem, tu mi se skroz posrecilo

i da, juce su se rodili, danas su vec porasli i prolepsali se, seceri totalni

loko malo pravi poblem jer je posesivac, tj sve je super dok ja ne pocnem da pricam sa njima, ali cim progovorim on se odmah ubacuje i pokusava da ih ukrade, dobio je i po nosu od mene zbog toga. Macka je na fotelji od sinoc, malo sam je zagradila ali nista specijalno, cudi me da nije ni pokusala da premesti decu u neki cosak u kuci. Svidja joj se izgleda tu gde je

Posted

hocu, cim se malo urazume, sad samo spavaju zgrudvani na gomilu, nista se ne vidi, čim otvore okice eto slika 

Posted

vazno da se snalazis sa macicima :). Svaka cast.