Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted
Koristim CatSan brand za pesak, kupim 10 kg i ode za nedelju dana. Da li je to normalno? Koliko se troši prosečno.

Ja sam davno imao mačke, meni izgleda da je to mnogo brzo...
Posted

U DM-u ima nekoliko vrsta posipa. Odnos cena- kvalitet je odličan. Ima 8 l za 299 dinara ( sasvikm OK) ili ultra 6 l za 399 dinara.

Ovaj od 299 dinara traje oko mesec dana, jedino što ga Mimi iznosi na šapama van svog wc-a.

Pored toga, u DM-u je najpovoljnija cena paste  za izbacivanje dlaka, dobar sastav. Mimi juriša na vazelin kad mažem čizme, vidim na netu postoji čitava rasprava o upotrebi vazelina kao dodatka ishrani.

Fotograf Herbert Tobias i njegova mačka.

herbert_tobias.jpg

Posted
38 minutes ago, renne said:

Koliko mačaka?

Mi nabavljamo silikatni KittySand od 7.2 litra, i traje 12-14 dana. Tako da tih 10kg def nije normalno

4 mačaka, 2 godine, 

Posted

Mi smo se tih problema rešili otkad mačak ide napolje.

Posted

Mimi kao i ostale mačke, ne reaguje na muziku, ali evo vidim- kao spava a udara repom ritam uz akustičnu verziju Shape of my heart.

Posted (edited)

evo jedne mace koja bas uziva u muzici :D 

i moj macor je bas secerio uz radio:)

Edited by roksi
Posted (edited)
On 10.2.2018 at 7:56 AM, Indy said:

Mi smo se tih problema rešili otkad mačak ide napolje.

Zakopava u pesku decijeg igralista? Uhvatih Mitu da to radi letos, ne znam koliko je to dobro - nagrdila sam ga, ali srecom na tom igralistu nema nikog, nema vise tako malo dece u nasim zgradama.

Edited by I*m with the pilots
Posted

Ovaj ide po baštama, ima tu puno zgodnih mesta. Njemu je to i "advertajzing" (WC mu i dalje stoji na terasi, ali ga ne zanima.)

Posted

20180217_145607.jpg

"I am the founding evil, bearer of all plagues, the Antichrist malefactor, manifestation of your fears."