Frank Pembleton Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Koristim CatSan brand za pesak, kupim 10 kg i ode za nedelju dana. Da li je to normalno? Koliko se troši prosečno.Ja sam davno imao mačke, meni izgleda da je to mnogo brzo...
halloween Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 U DM-u ima nekoliko vrsta posipa. Odnos cena- kvalitet je odličan. Ima 8 l za 299 dinara ( sasvikm OK) ili ultra 6 l za 399 dinara. Ovaj od 299 dinara traje oko mesec dana, jedino što ga Mimi iznosi na šapama van svog wc-a. Pored toga, u DM-u je najpovoljnija cena paste za izbacivanje dlaka, dobar sastav. Mimi juriša na vazelin kad mažem čizme, vidim na netu postoji čitava rasprava o upotrebi vazelina kao dodatka ishrani. Fotograf Herbert Tobias i njegova mačka.
MilenaS Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 38 minutes ago, renne said: Koliko mačaka? Mi nabavljamo silikatni KittySand od 7.2 litra, i traje 12-14 dana. Tako da tih 10kg def nije normalno 4 mačaka, 2 godine,
Indy Posted February 10, 2018 Author Posted February 10, 2018 Mi smo se tih problema rešili otkad mačak ide napolje.
halloween Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Mimi kao i ostale mačke, ne reaguje na muziku, ali evo vidim- kao spava a udara repom ritam uz akustičnu verziju Shape of my heart.
roksi Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 (edited) evo jedne mace koja bas uziva u muzici i moj macor je bas secerio uz radio:) Edited February 14, 2018 by roksi
I*m with the pilots Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 (edited) On 10.2.2018 at 7:56 AM, Indy said: Mi smo se tih problema rešili otkad mačak ide napolje. Zakopava u pesku decijeg igralista? Uhvatih Mitu da to radi letos, ne znam koliko je to dobro - nagrdila sam ga, ali srecom na tom igralistu nema nikog, nema vise tako malo dece u nasim zgradama. Edited February 15, 2018 by I*m with the pilots
Indy Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Ovaj ide po baštama, ima tu puno zgodnih mesta. Njemu je to i "advertajzing" (WC mu i dalje stoji na terasi, ali ga ne zanima.)
Indy Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 "I am the founding evil, bearer of all plagues, the Antichrist malefactor, manifestation of your fears."
Recommended Posts