August 31, 20168 yr jedva ali ziva :) Namenski, kod tebe situacija da covek ozdravi Edited August 31, 20168 yr by Sara
August 31, 20168 yr kolko to ima otaca? Tipujem na jednog tigrastog sivog (poput drugog mačeta sleva) glavonju, koji je svakog jutra, sav raskupusan i izgreban od noćnog života, mrnjaukao pred vratima tražeći doručak, a posle se smeštao na ogradu ili klupu na terasi, preo, nadgledao dešavanja i dremao ostatak prepodneva. Ponašao se zaštitnički prema mački sa slike, delio hranu s njom i tolerisao da ga povremeno klepi.
September 1, 20168 yr a sto tu nema dva ista? mislim da ne postoji vrsta macke koja nije zastupljena.
September 1, 20168 yr ima ona stara fora iz oglasa: poklanjam tri maceta, dva razlicita i jedno isto :) verovatno ne postoje sladji mladunci od macjih
September 6, 20168 yr :D :D macke su neiscrpan izvor zabave i rekreacije, zgodne za na glavu, a i za na noge :D Gospoja Zivka leti na nogama (macka mojih prijatelja) Edited September 6, 20168 yr by Sara
September 10, 20168 yr na na na na na na na da sam ja ovo uradio sa svojom, ostao bi bez oka, uva i pola nosa.
September 10, 20168 yr a sto tu nema dva ista? mislim da ne postoji vrsta macke koja nije zastupljena. Esi ucio u skolu Mendelove zakone?Tamo je bese bio grasak al isto ti je i ovde