katamaran Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 1 Mimi je danas morao biti okupan. Citam ovo Kristijanovim glasom :)
Sara Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) jedva ali ziva :) Namenski, kod tebe situacija da covek ozdravi Edited August 31, 2016 by Sara
Notorious Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 kolko to ima otaca? Tipujem na jednog tigrastog sivog (poput drugog mačeta sleva) glavonju, koji je svakog jutra, sav raskupusan i izgreban od noćnog života, mrnjaukao pred vratima tražeći doručak, a posle se smeštao na ogradu ili klupu na terasi, preo, nadgledao dešavanja i dremao ostatak prepodneva. Ponašao se zaštitnički prema mački sa slike, delio hranu s njom i tolerisao da ga povremeno klepi.
Miralem Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 a sto tu nema dva ista? mislim da ne postoji vrsta macke koja nije zastupljena.
Frau Gabrijela Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Vidiš da i majka ima da ponudi svašta u nasleđe. Preslatki su :).
Sara Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 ima ona stara fora iz oglasa: poklanjam tri maceta, dva razlicita i jedno isto :) verovatno ne postoje sladji mladunci od macjih
katamaran Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 (edited) na na na na na na na Edited September 6, 2016 by katamaran
Sara Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 (edited) :D :D macke su neiscrpan izvor zabave i rekreacije, zgodne za na glavu, a i za na noge :D Gospoja Zivka leti na nogama (macka mojih prijatelja) Edited September 6, 2016 by Sara
Miralem Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 na na na na na na na da sam ja ovo uradio sa svojom, ostao bi bez oka, uva i pola nosa.
Haralampije Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 a sto tu nema dva ista? mislim da ne postoji vrsta macke koja nije zastupljena. Esi ucio u skolu Mendelove zakone?Tamo je bese bio grasak al isto ti je i ovde
Recommended Posts