nera Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 @ Katamaran, mackica je preslatka. Ima lude boje skroz :thumbsup:Ovo je mladji macak kako uziva u pogledu:i njih dvojica u retkim momentima harmonije:
dunja Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ovo je mladji macak kako uziva u pogledu: trebalo mi je malo vremena da shvatim fiziku njegovog polozaja.preslatki su. svi redom :)@renne, senku vise necu ni da komentarisem, nje zbog nje vec zbog drugih ljubimaca ovde :)
Caligula Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 @ Katamaran, mackica je preslatka. Ima lude boje skroz :thumbsup:Ovo je mladji macak kako uziva u pogledu: car:)
đorđe geprat Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) ..........................................ostaje da su sve mačke divne, a posebno ovakve .koje su najdivnije ™zverke su napravile ršum u lokalnoj prodavnici, prodavačica je htela da ih likvidira, ipak je pitala čije su. rečeno joj je da su "đorđeve" pa sam ljubazno zamoljen da ih nosim negde da ne bi ona. par je srećno udomljen u jednom batajničkom dvorištu i, nazvani su "cica" i "romeo" Edited October 7, 2012 by djordje geprat
nebojsapetkovic Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 (edited) Pozdrav,početkom juna smo usvojili jedno malo mače.Iako smo u aprilu zamolili, da nam poklone jednu malu macu, naša prijateljica je insistirala da maca ipak provede sa majkom 8 nedelja, prve vakcine osamostaljivanje itd.Moja devojka je već čuvala mačku kući, persijsku, odvojenu od samog rođenja od majke. Ona je lenja, svojeglava, i pomalo divlja mačka. Nina, macino ime koje je nadenula moja bratanica, je suprotnost i verujem da je tih 8 nedelja provedenih sa majkom i ostalim macama uticalo na njeno ponašanje.Ispratili smo Evropsko prvenstvo u fudbalu.Dobro se prikrada i čeka pravi trenutak za napad.Pošto se iskače i istrči po kući dremne da odmori.Neki put nemirno sanja, pa se prevrće i zatičem je u najčudnijim pozama.Kako Nina voli da bude na visini, uz police smo ispeli da joj obezbedimo penjanje na sve bezbedne lokacije.Fajrfoks poza.NE voli rano da se budi i zbunjeno me gleda što podižem roletnu. Edited October 11, 2012 by nebojsapetkovic
Recommended Posts