Caligula Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Zahvaljujem vam se svima jos jednom:) samo da znate, prvo sam dotrcao ovde da javim&okacim fotke, posle sam tek zvao kevu i brata
Caligula Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 (edited) Mali serijal od juce, Mik dovukao nekog dzindzera, slutim gej vezu. Ima ovde svasta:Zivka kompletno ispizdela na omladinu:... i onda je dosla zenka koja mraci&oblaci po komsiluku:... btw ovaj ridji je prelepi beskucnik, cenim da je star oko osam meseci&gej je provereno, ako ima neka dama od stila ili dobra dusha da ga udomi? Edited June 15, 2012 by CowBoy
Patty Lee Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 jao bre, ovaj ridji je stvarno kao lutka.ja bi ga uzela da moji ukucani nisu neprosvecena banda koja je i proslu macu jedva istrpela. <_<
Indy Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 (edited) @Kauboj cat action photographer! (EDIT. catographer!) Edited June 16, 2012 by Indy
halloween Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Bacio šapu ruku proz prozor kao nekakav kamiondžija.
Caligula Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 (edited) Bacio šapu ruku proz prozor kao nekakav kamiondžija.voli on te kamiondzija poze, nacudnije sedi/lezi od svih macaka koje sam imao. Dok jedem, glavu drzi pored moje i njuska hranu, jednu nogu drzi na mom ramenu, drugu na naslonu stolice a zadnjima mi grebe po ledjima, odrzava balans. Potpuno neprirodan polozaj u kojem moze da stoji i po dvadeset minuta.Ako nas nekad gospodja uslika, okacicu.@Patty: mlad je i trazi sigurnost. Privalio bi se on nama ali ja sam srca kamenoga, dajem mu klopu iskljucivo dole u dvoristu (ne mozemo vise macaka da priustimo sebi jbg)@Indy: catographer, kupljeno:) Edited June 16, 2012 by CowBoy
Patty Lee Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 ^^^ hahaha, kakav pogled, kakav attitude...kako ne voleti macke, kako ne gotiviti mackar(k)e.
dunja Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 sve sami wubici :wub:renne, jel on(a) stalno tako nadrkano gleda?
renne Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 renne, jel ona stalno tako nadrkano gleda?Da, Senka je jedna jako nadrkana i opasna mačka
Recommended Posts