May 1May 1 5 hours ago, Arkadija said:Udebelila se, pogana uštva.Gleda te kao da je cula kako je zoves
May 13May 13 Eo je, pojavljuje se retko ali efektno,privučena drugom crnkom, kokoškicom.Panther! Panther! Burning bright,In the forest of the night!
May 17May 17 On 14. 5. 2026. at 8:58, Marcus Wulffings said:Za ovo ti treba dozvola u tri primerka da ga pomazis
1 hour ago1 hr Ovo je više Xmas setting, moje čedo od 7 godina ... Prošle noći smo imali dramu redovno, kreten je pojeo pečene krte svinjetine-krmenadle (iz tiganja maznuo) možda nešto manje od 200 grama mesa, nisam bila kod kuće pa je on to krao komad po komad i jeo ceo dan .... kad sam stigla preorala sam kuću da vidim da li je negde sakrio, izgleda da je sve pojeo. Sledeću noć ga je strefilo sve, konstipacija, ne može da ide na WC muči se, mjauače, sakriva se, kopa po pesku proba pa se napinje i onda ga uhvati panika pa se sakrije negde, verovatno stomak ga je jako boleo. Naravno da je jeo i taj dan neke supice i čistog belog mesa, manje doduše, koliko inače jede. Onda je povratio dva puta .... belo meso. Uspeo je malo i da wc obavi iz nekoliko puta. Drama je trajala do tri ujutru, utronjao se i on, ja za njim idem sa peskom, jer nije hteo ni u pesak da uđe više. Teška noć i za mene i njega.Cile Inače malo jede, izbirljiv je jezivo, izmenjao je sve vrste vlažne hrane, neće ništa što mu miriši na novo i nepoznato, ali mesa jede. Obično mu skuvam piletinu posebno pa dodam i malo prazne supice od kostiju sa šargarepicom ili bundevom. Znam, razmažen je jer je "vitak" prilično pa mi žao, ima tako lepih debelih mačaka pa sam ja želela malo da ga ugojim ali ne preterujem i poštujem njegove potrebe, posebno jer nema mnogo aktivnosti i u stanu je.Rešila da od sada ništa više ne ostavljam na šoretu.Sad je ok, prošlo sve, jeo, spavao, trčkara.Sad znam kad ljudi kažu kako su mačke alave. CIle nikad nije bio ovako kao sada. Edited 1 hour ago1 hr by hansolo