Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

Uvek me uhvati tuga kad vidim kornjačice. :cry: Imala sam do pre godinu dana Gilmora (ponosan mužjak dobio ime Davidu Gilmouru), posle čijeg sam uginuća bila u bedaku mesecima. A uginuo je kada je imao 7 meseci, i to meseca dana nakon što je dobio ženkicu Jules. Kristina je mnogo slatka. To su tako mile životinjice. Dok Gile nije uginuo spavali su jedno na drugom na kamenu. I to - uvek ona na njemu jer je bila manja i mlađa. A onda je ubrzo posle njega, otišla i Jules. I zarekla sam se sebi da nikada više neću imati kornjaču.
:( e,e jbg-a!žao mi je, al nemoj tako! evo ako budem našla Kristini kakvog švalera, rado ću ti pokloniti jednu malu i tajušnu kornjačicu!inače, Kristina ima neke tikove na mog druga, uvek ga juri po kući... :)
  • Replies 5.7k
  • Views 547.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

:( e,e jbg-a!žao mi je, al nemoj tako! evo ako budem našla Kristini kakvog švalera, rado ću ti pokloniti jednu malu i tajušnu kornjačicu!inače, Kristina ima neke tikove na mog druga, uvek ga juri po kući... :)
Deal! Ali, ne znam kako će Pedja D Cat, mačor reagovati. Hrčka jedva spašavam. :unsure:
Deal! Ali, ne znam kako će Pedja D Cat, mačor reagovati. Hrčka jedva spašavam. :unsure:
:blink: Ništa, pošlaćemo ga kod mačke Božane! Ona živi kod moje bake, al koliko vidim i njoj treba švaler!Bar dok se malo kornjačica ne snađe da beži! cool.gif
  • 1 month later...

Petit hrčak2402081149fw8.jpg

moj najbolji drugar....IMG_2829.jpgIMG_2828.jpgIMG_2830.jpg

img1416sk4.jpg Om i Grom na kopnu u retkim trenucima kada se ne biju za jedan deo kopna...image001001pb0.jpgUživancija na filteru...

Edited by dranata

Hajde i ja da se updejtujem. Današnje poze i face.dsc04438uh6.jpgdsc04454hw8.jpgdsc04442if8.jpg

Ovo je pre retroaktivno nego update, upravo sam našla fotke iz Novogodišnje noći. Pedja D Cat je imao pravu Christmas crvenu svilenu traku. Kakav blaženi san sa igračkama... wwhufs.jpgEdit je za :wub:

Edited by Mocking Bird

Jucerasnji update/date :wub:DSC02380.jpgje l' smo Evropa il' smo sta smo? ima da se piski i kaki tamo gde pise angry.gif:lol:DSC02393.jpg

Evo jedna sveža Tarina slika. U stvari dve.8.jpg3.jpg

Edited by Tresko

Prelepo ime za veliku lepoticu! :wub: Liči malo na njufaundlenda.

Prelepo ime za veliku lepoticu! :wub: Liči malo na njufaundlenda.
To je zato što jeste njufaundlend. :wub:
Ja se vrlo izvinjavam. Nadam se da mi nije za zameriti pošto se ipak radi o jednom mačkaru. :blush:
Ja se vrlo izvinjavam. Nadam se da mi nije za zameriti pošto se ipak radi o jednom mačkaru. :blush:
Nema problema. cool.gif
Kolko leta ima Tara sada?Ja samo po Otelovim rodjendanima shvatam koliko i ja matorim :lol: Ljudi koji imaju decu svoje godine racunaju po deci.Ja se pravim blesava, ali me ti Otelovi rodjendanivrate u surovu stvarnost. A kao da je juche imao 8.nedelja :rolleyes: A u aprilu 8 godina :lol::wub: za Taru..