luba Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ja prvo pomislila da je to buduca snajka, tek posle videh da je bigl slatki u pitanju.a kad ce snajka?evo ga spijun
msmodesty Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 dobrodošla na mrežu, mimi vrlo dobrodosla!PS - snajka bi trebalo da dodje u oktobru...a bigl ima 4 meseca :)
mraki Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 (edited) Ovo troje od desetoro su mu deca iz prvog braka...Prelepi su... sad i ja pozelim jednog ovakvog... Edited April 29, 2008 by mr@ki
Parsons Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 dobrodošla na mrežu, mimi hranis li je?ima li gliste?ili je samo pomodna?
lena21 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Prelepi su... sad i ja pozelim jednog ovakvog... ovi mališani su sad momci i devojke od po 3 godine, jedan iz legla je otrovan, jedna devojčica je ukradena, ostali su već postali mame i tate tako da je moj pas već uveliko i deda.Ovo mu je bilo prvo leglo a bilo ih je dosad uf...nismo brojali,legla su uglavnom brojna,pa recimo ovako, da dosta šumadijskih labradora je sa 'nama' u srodstvu.Kad su najsladji... kad dodju da obidju oca, tad krene merkanje tipa 'e mnogo si mi poznat jel' smo se negde sreli'
ordi Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 hranis li je?ima li gliste?ili je samo pomodna? ima mesec i kusur na ovoj slici i ispala je duža nego što je!!!!!!!!
dacha od bosne Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 (edited) Ovo je Happy kada je bila malaA ovo je sada, sa 6 mjeseci Edited May 5, 2008 by dacha od bosne
lena21 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 i jaaao Dacho kaka slatkica...vodi računa da se ne udeblja jel su bolesno proždrljivi....
Redridinghood Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 (edited) da se malo apdejtujemo :) Edited May 5, 2008 by Redridinghood
Teja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 i jaaao Dacho kaka slatkica...vodi računa da se ne udeblja jel su bolesno proždrljivi....Jeste medenica, ali ja ne razumem zasto je na svim slikama ( a slike su iz stana,kuce) ta prelepa kuca na nekom lancu. O cemu je rech?
dacha od bosne Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 (edited) Jeste medenica, ali ja ne razumem zasto je na svim slikama ( a slike su iz stana,kuce) ta prelepa kuca na nekom lancu. O cemu je rech?Ma, ne možeš je smiriti. Rasturi cijelu kuću. Onda krene da se ganja s mačkom (moram i njegove sličice da okačim) pa nastane živa frka. Ali, ne brini, pustimo je da švrlja, dok ne počne da luduje. Kada smo je vodili u društvo drugih kuca, svi kažu da odavno nisu vidjeli ovako živahnog psa. Svi ostali se pored nje umore. Al' obećavam, uslikaću je bez lanca Edited May 6, 2008 by dacha od bosne
Recommended Posts