Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted
DSC02567.jpg
ja prvo pomislila da je to buduca snajka, tek posle videh da je bigl slatki u pitanju.a kad ce snajka?evo ga spijundzer.jpg
Posted
dobrodošla na mrežu, mimi :wub:f_mimim_07a5d0e.jpg
:wub: vrlo dobrodosla!PS - snajka bi trebalo da dodje u oktobru...a bigl ima 4 meseca :)
  • 2 weeks later...
Posted
2i902f.jpgПа ти, Валдорфе, после ради...
Posted (edited)
IMG_0082.jpgOvo troje od desetoro su mu deca iz prvog braka...
Prelepi su... sad i ja pozelim jednog ovakvog... :wub: Edited by mr@ki
Posted
dobrodošla na mrežu, mimi :wub:f_mimim_07a5d0e.jpg
hranis li je?ima li gliste?ili je samo pomodna? :rolleyes:
Posted
Prelepi su... sad i ja pozelim jednog ovakvog... :wub:
ovi mališani su sad momci i devojke od po 3 godine, jedan iz legla je otrovan, jedna devojčica je ukradena, ostali su već postali mame i tate tako da je moj pas već uveliko i deda.Ovo mu je bilo prvo leglo a bilo ih je dosad uf...nismo brojali,legla su uglavnom brojna,pa recimo ovako, da dosta šumadijskih labradora je sa 'nama' u srodstvu.Kad su najsladji... kad dodju da obidju oca, tad krene merkanje tipa 'e mnogo si mi poznat jel' smo se negde sreli' :lol:Picture044.jpg
Posted
hranis li je?ima li gliste?ili je samo pomodna? :rolleyes:
ima mesec i kusur na ovoj slici i ispala je duža nego što je!!!!!!!! angry.gif
Posted (edited)

Ovo je Happy kada je bila malapicturegn7.jpgpicturegn7.867ac5a988.jpgA ovo je sada, sa 6 mjesecipicture330tu9.jpgpicture330tu9.446313ee90.jpgpicture282ik8.jpgpicture282ik8.78dca988b0.jpg

Edited by dacha od bosne
Posted

i jaaao Dacho kaka slatkica...vodi računa da se ne udeblja jel su bolesno proždrljivi....

Posted (edited)

da se malo apdejtujemo :)rizajzcm1.jpgrisazjzai0.jpg

Edited by Redridinghood
Posted
i jaaao Dacho kaka slatkica...vodi računa da se ne udeblja jel su bolesno proždrljivi....
Jeste medenica, ali ja ne razumem zasto je na svim slikama ( a slike su iz stana,kuce) ta prelepa kuca na nekom lancu. O cemu je rech?
Posted

uh, kakvi su vam ti prasići na slikama :wub:

Posted (edited)
Jeste medenica, ali ja ne razumem zasto je na svim slikama ( a slike su iz stana,kuce) ta prelepa kuca na nekom lancu. O cemu je rech?
Ma, ne možeš je smiriti. Rasturi cijelu kuću. Onda krene da se ganja s mačkom (moram i njegove sličice da okačim) pa nastane živa frka. Ali, ne brini, pustimo je da švrlja, dok ne počne da luduje. Kada smo je vodili u društvo drugih kuca, svi kažu da odavno nisu vidjeli ovako živahnog psa. Svi ostali se pored nje umore. Al' obećavam, uslikaću je bez lanca :rolleyes: Edited by dacha od bosne