Tresko Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Kolko leta ima Tara sada?Ja samo po Otelovim rodjendanima shvatam koliko i ja matorim Ljudi koji imaju decu svoje godine racunaju po deci.Ja se pravim blesava, ali me ti Otelovi rodjendanivrate u surovu stvarnost. A kao da je juche imao 8.nedelja A u aprilu 8 godina za Taru..Tara ima 6, u junu će 7 godina.
msmodesty Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 lovacki pas pored lovine :lol:nije ih ni primetio
sarište Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Pođoh danas do banke da podignem neki keš, i naletim na malo štene onako, tužno,malo, i pokislo.metnem ga pod jašu, pa do banke...i nazad do bake... i ostavim kod bakute. ona se baš obradovala...malo je lošija fotka, al eto nekako mi je drago što ga udomih
Šumejker-Levi 9 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Pored mačka Bortnjanskog, tu je i kornjača Stanislava Trejsi Lords. :)
Teja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 lovacki pas pored lovine nije ih ni primetioPa kad ga drzish na "lancu" Ovaj moj ( koji kao treba te zivotinjke da cuva i pazi da se ne razbeze, da ih dovodi u red) bi kao hipnotisan gledao u njih u nadi dasu neke velike macke pa da kao beze a on ih kao juri :D Tako mi je zao sto sam ga naucila da jurca macke pa sad jurca za svakom zivotinjkom ( samo ne za psima), cak i sa konjima imagarcima bi da se nesto zayebava.
MaRkOMaN Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 eo vam i nekoliko macaka na ovoj strani-a trenutno gajim to i to-
Frau Gabrijela Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Sanjala sam noćas svog blesavog mačorčinu iz perioda kada je bio preslatko mače, kao ovi iz prethodnog posta.Skoro 13 godina bio je sa nama... Nema ga skoro dve godine... Ali i danas čujem kako čeprka po stanu, grebe da mu otvorim vrata, šuška i zavlači se na najneverovatnija mesta. Stalno mi se plače što ga nema, ali i ne mogu da se ne nasmejem kad se setim pogleda, poza, lopovluka, dovijanja da se domogne hrane, štetočinstava... joj, kakva je to budalica bila. & Užasno mi nedostaje.Dok je bio mali, mislili smo da nam je neko podmetnuo vevericu ukrštenu sa majmunčićem umesto mačka. Kako je vreme odmicalo, pretvarao se u lenjivca.Većina njegovih fotki mi je u papirnom formatu, a nemam skener. Evo ove dve koje su mi dostupne.
slepa živana Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ovo je bunga, mešanka jamajkanske i kolumbijske doge usput, ovih dana bi želela da začne pa ako neko ima dasu koji bi mogao da je dohvati na 69cm, nek se javi
Teja Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ovo je bunga, mešanka jamajkanske i kolumbijske doge usput, ovih dana bi želela da začne pa ako neko ima dasu koji bi mogao da je dohvati na 69cm, nek se javi More dobro da nije sa Haitija ili Venecuele Te doge su vrh.Ko zeli da se pari? Ti ,ona?
lena21 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 On na svetu razmislja samo o 3 stvari: sta je sledeće za klopu, kad će u šetnju, kad će da mu dodje devojka, redosled je nekad drugačiji..
lena21 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ovo troje od desetoro su mu deca iz prvog braka...
slepa živana Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 More dobro da nije sa Haitija ili Venecuele Te doge su vrh.Ko zeli da se pari? Ti ,ona? njoj je hitno, ima još dan, dva fore... a ja mogu i da čekam :lol:našli smo joj nekog argentinca, celo jutro su se ganjali po dvorištu i nije mogo da je dovati, malko je niži od nje. bilo je dosta smešno i pomalo tragično :(bunga je zapravo htela da zaduži srbiju nakotom pre nego što zapali u prapostojbinu, zato je hitno... ali izgleda ništa od toga. rađaće u južnoj americi :)
Recommended Posts