Čutura Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Zove se Senka, siva je i nečujna :) A osvoio sam je preko PPP oglasa pre dve i po godineAko si raspoložen svrati da je upoznaš, dobrodošao si Prelepa, malo bandoglava, ali to je zato što se još nije privikla na nove ljude i nove uslove.Ali biće sve super stanje redovno znaci :D Quote MultiQuote Link to comment
renne Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 baš tako, stanje redovno, da ne kažem, nepromenjeno :) Link to comment
đorđe geprat Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 (edited) dve zverke koje su same došle i, ostale. Edited August 17, 2012 by djordje geprat Link to comment
Lancia Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 (edited) Marko, The dog catkakav krelac :)Maheeme, te lepe foke su sijamke ili?¿pardon, tuljani. Edited August 18, 2012 by Lancia Link to comment
maheem Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 kakav krelac :)Maheeme, te lepe foke su sijamke ili?¿pardon, tuljani.mešanci sijamaca. dok su bili mlađi izgledali su ko pravi sijamci, sada su tamniji, mada mrša (gospodin fini) i dalje liči na sijamca dok je debeli (huligan) kao što vidiš tuljan :D Link to comment
katamaran Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 (edited) Ovo cudo mi se rodilo na krovuMoj macor se spetljao sa trudnom zenkom i ovo je rezultat :)Njegova majka je jos uvek divljakusa ali je redovna kod mene na klopi (cak i bira) Da pocnem polako i ovo da hranim ili mu je za sada dovoljno to sto sisa majku?edit: da ubacim i ostatak porodicemajka (poznatija kao snajka)I pater familiasJedini koji je i zvanicno moj (mada je i on prebeg od komsinice)Nikako da mu trajno resim ove probleme sa ocima :( Edited August 18, 2012 by katamaran Link to comment
đorđe geprat Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 ova "tvoja" mačka kao moj mačak na placu"]http://[/url] Link to comment
Recommended Posts