JozoMujica Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 (edited) Nervira me ogrlica. Edited July 31, 2012 by gotivac Link to comment
dranata Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Joj ja mom tupanu zbog ovakvih situacija i skinula istu. Zaglavi mu se tako ya donju vilicu i onda glupan ne zna da je skine, nego krene manito da je čupa, a kad ga ja uhvatim da ga oslobodim izgrebe me celu. Onda smo odustali.... Link to comment
Аврам Гојић Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 mislim da ogrlice ima smisla stavljati samo mackama koje pristaju na povodac. jednom sam stavio ogrlicu na macku, nije se smirila dok je nije pokidala. Link to comment
JozoMujica Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Ma i mi smo samo probali, nema ništa od nošenja. Trpi je malo, pa pomahnita u pokušaju da je skine. Link to comment
foton_u_mirovanju Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Mazi rastu zubi i kad porastu, biće veći od nje. :) Link to comment
mammy two shoes Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Uploaded with ImageShack.usjoš jedna ljubimica sa sve 4 u vis.cicina omiljena letnja poza za hlađenje debele, rundave tibe Link to comment
brokoli Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 renne, nemoj vise, ubices me..Kakva je to lepotica, ja ne videh nista tako ljupko (Salim se, zakaci jos koju slicicu :ziga: ) Link to comment
renne Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 evo još jedna iz istog serijala, malo pre slikao.Inače, to ljupko stvorenje je danju lepotica, noću ubica, jako opasna i nepredvidiva, dominantna ženka. Opasnija je od bilo kog psa čuvara. Forumaši koji me poznaju lično, znaju o čemu pričam. Pravi je dr jekyll and mr hyde Link to comment
aram Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 sta radi, jebo te, napada goste? Link to comment
renne Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 da, napada, da ne kažem masakrira, a nekada i domaće, ako joj se nađu na liniji kretanja Link to comment
brokoli Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 PRELEPA ! Mozda je samo drustvena, pa ne trpi kad se pogase svetla i svi odu na spavanje. :sleep:Napisi, molim te, samo jos koliko je stara i kako se zove. Link to comment
renne Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Zove se Senka, siva je i nečujna :) A osvoio sam je preko PPP oglasa pre dve i po godineAko si raspoložen svrati da je upoznaš, dobrodošao si Link to comment
Recommended Posts