Arkadija Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 (edited) :lolol:a šta vam je ovo? vepar?Pa to je Baskervilski pas , ja sam mislila da je to samo mit, ali evo ga slikom i prilikom Edited July 20, 2012 by Arkadija Link to comment
Lrd Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 :lolol:a šta vam je ovo? vepar? Pa to je Baskervilski pas , ja sam mislila da je to samo mit, ali evo ga slikom i prilikomPa ja sam prvo mislio da je ona mešanac guske i kobile, a kad je počela da rije po barama, znao sam da ima i krmeta negde u rodovniku. A sad znam da je tu i neki nilski konj umešao prste, pa vi vidite. :)Kako ima sjajnu dlaku, taman da ga zgužvaš. :) Link to comment
aram Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 :lol:nego, jes` ti bese ona sto se pre godinu dana raspitivala kako idu macke i bebe? eto sad znas Link to comment
braca Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 plus je zdravije... : Babies who live with dogs and cats during their first year of life may be less susceptible to respiratory infections, such as the common cold, according to new research. Link to comment
Dionysos Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 мачка се омацила и донела ми ово кући Link to comment
scab Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 'Ajd i ja mali apdejt. Ranije sam pisao kako moja krmača voli da glavom rije po barama. No, došlo je leto i stvari su eskalirale. Ovo je ona u normalnom stanju (ova desno, ovo levo je mala guzica, njena nova drugarica )Pa ova cura levo je čist rip-off mog cukoa!!! Link to comment
bilja3003 Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 (edited) Edited July 25, 2012 by bilja3003 Link to comment
halloween Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 (edited) Da prijavim i ja Mišicu u šeširu. Uspešno sam položila ispit za mačjeg pedijatra oftalmologa, pokazala je dobar temperament, poslušan pacijent imajući u vidu kojoj porodici pripada. Krzno joj je još prvo- vunasto i sivo na leđima (zahvaljujući njemu dobila je i ime), volela bih da ostane takvo da se malo puva, ali izgleda da će biti još jedna draga tabi. Edited July 25, 2012 by halloween Link to comment
halloween Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 (edited) ... Edited July 25, 2012 by halloween Link to comment
Recommended Posts