April 27, 201212 yr Dakle, krmača u telu psa najviše voli da zaranja glavu u ustajale crne bare. Čitava šetnja po šumi se svodi na traženje šupljih panjeva i vode u njima. Ovakva mi se pojavila pre neki dan. A to crno na glavi smrdi na ustajalu vodu. I još ima ovakvu facu "a šta sam sad loše uradila?". Krme niejdno.
April 27, 201212 yr sto kaze Golum, ona trazi "zmijevi i crvovi i nesto sluzavo iz rupa" :lol:a faca joj je
April 27, 201212 yr A da joj ovo nije sestra?Isto nije moja, ali je cesto vidjam i gnjavim Ako je vidjas na Vozdovcu ili u centru, ta je
April 29, 201212 yr Dakle, krmača u telu psa najviše voli da zaranja glavu u ustajale crne bare. Čitava šetnja po šumi se svodi na traženje šupljih panjeva i vode u njima. Ovakva mi se pojavila pre neki dan. A to crno na glavi smrdi na ustajalu vodu. I još ima ovakvu facu "a šta sam sad loše uradila?". Krme niejdno. krme je :wub:u nasem slucaju, ta faca je ovakva. telo fiksno, rep elisni. usi niz obraze. krajnji cilj je sadrzaj kese na krevetu. Edited April 29, 201212 yr by Mother's Milk
April 30, 201212 yr sto kaze Golum, ona trazi "zmijevi i crvovi i nesto sluzavo iz rupa" :lol:a faca joj je Hvala. :)krme je :wub:u nasem slucaju, ta faca je ovakva. telo fiksno, rep elisni. usi niz obraze. krajnji cilj je sadrzaj kese na krevetu. Je l' on to ima različite boje očiju? :) Jadničak mali što mu ne date kesu.
May 1, 201212 yr Hvala. :)Je l' on to ima različite boje očiju? :) Jadničak mali što mu ne date kesu.da plavo i braon :)a kesa je gostinska :) ne mozemo bas odmah da je ponudimo
May 10, 201212 yr Evo, još ovu i obećavam da ću da iskuliram koji mesec. Dakle, veliki, atletski pas koji mora dnevno da pretrči po 20 kilometara, lovac na krupnu divljač, prirodni čuvar, mastif iz Južne Amerike, rasa koja je u stanju 1 na 1 da ubije pumu, neumorni izvor vitalnosti, snage, energije - lepo vreme i prirodno okruženje...AKCIJAAAA!!!! Edited May 10, 201212 yr by Lrd