mustang Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 al garoviks uziva :)) moja drugarica ima ovog vipeta, ma ajde sav je na note .... hoda ko po jajima :)
Lrd Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 al garoviks uziva :)) moja drugarica ima ovog vipeta, ma ajde sav je na note .... hoda ko po jajima :)Samo treba da vidiš vipeta kako trči i to je to. Kupljen si zauvek.
Aće Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 moji su i dalje samo biglovi, mada svasta je na listi zelja, vipetica, vajmarka, i tako. vektora(vipeta) su drugarica i drugar bukvalno spasli muka, jer je ostao jedini iz legla, i sam u kavezu kod nekog "odgajivaca" skoro 6 meseci, koliko je i star. mrsav je i preplasen i prelep, ali brzo napreduje, bice gospodin pravi. tako mali, pa jos nenaviknut na puno kretanja, trci kao da ne zna sta ce sa zadnjim nogama :D
Afterburner Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sasSyKekSLY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=yRYkZrPvjSs
Mother's Milk Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 pa nemam pojma gde da se izjadam, pa cu ovde. jutros setala psa i sazndoh da nam zatvaraju savanu, jedini kulturni splav na zemunskom keju, na kome su ugoscavali i pse. :(eh, kako smo uzivali tamo.
Frank Pembleton Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 pa nemam pojma gde da se izjadam, pa cu ovde. jutros setala psa i sazndoh da nam zatvaraju savanu, jedini kulturni splav na zemunskom keju, na kome su ugoscavali i pse. :(eh, kako smo uzivali tamo.Pu jbem ti...Nemam psa ali mi je super bilo sto se tamo uvek nalazio ili "njihov a svaciji pas" ili je neko od gostiju dosao sa svojim psom....Grrrr
Đipalo Junuz Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 (edited) Zašto zatvaraju Savanu??? :( Edited April 22, 2012 by fanjo
Mother's Milk Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 živo je debelo kuče, spava u antreu toaleta u jednom šteku gde je hladovina :)jes, bilo lepo i nako, bez pasa da se dodje, uvek fina muzika, nenametljivo i profi osoblje, neki dobroćudan svet pohodio tamo, ambijent skoro pa kućni. dobili su da plate 200.000 eura zakup za 10 godina. odnosno dva soma mesecno, mora unapred, ne moze na rate. do prvog maja su tu, 99% da se sele, onaj jedan posto je više nada nego realna opcija. mislim da je to izvesno, pošto su mi rekli i novu lokaciju ugao skadarske i ... nisam zapamtila koje, pošto sam bila jako besna. oni kojekakvi plehani splavovi iz kojih se čuje radio teheran su poplaćali olredi.
Frank Pembleton Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 živo je debelo kuče, spava u antreu toaleta u jednom šteku gde je hladovina :)jes, bilo lepo i nako, bez pasa da se dodje, uvek fina muzika, nenametljivo i profi osoblje, neki dobroćudan svet pohodio tamo, ambijent skoro pa kućni. dobili su da plate 200.000 eura zakup za 10 godina. odnosno dva soma mesecno, mora unapred, ne moze na rate. do prvog maja su tu, 99% da se sele, onaj jedan posto je više nada nego realna opcija. mislim da je to izvesno, pošto su mi rekli i novu lokaciju ugao skadarske i ... nisam zapamtila koje, pošto sam bila jako besna. oni kojekakvi plehani splavovi iz kojih se čuje radio teheran su poplaćali olredi. O mamu im jbm...Znaci beze sa reke?Nece biti isto...A blokovi da tamo nije jeftinije?
Mother's Milk Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 O mamu im jbm...Znaci beze sa reke?Nece biti isto...A blokovi da tamo nije jeftinije?pa nenam nista vise osim ovoga sto sam vam rekla.
Recommended Posts