kud u maglu Simoviću Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 sjajan ker garovikseako si nekad nedeljom u bgd-u sa kerom svrati do kalisa(donjeg) na biglijadu. Izgleda nestvarno kad njih 10-15-20 jurca
Aće Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 sjajan ker garovikseako si nekad nedeljom u bgd-u sa kerom svrati do kalisa(donjeg) na biglijadu. Izgleda nestvarno kad njih 10-15-20 jurcaznam za tu sektu :D majka mu i otac cesto svrate tamo.
mustang Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) za assucka i mustang, bretonka mojih roditelja:najludje kuche koje moje oci videse, nema te pojave koja nju moze da drzi u mestu duze od 2 minuta, djavo mali :) :wub: :wub: vi ste moji BFF PPP assuck i quince :)nadjoh link sa ppp gde sam stavljala njene slike Leposava Edited March 18, 2012 by mustang
kim_philby Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 e, ziljavi, juce sam procitao da je umro dosadasnji najruzniji pas na svetu. sad imate sansu.smej se ali otkrrio da je pas rasan!
kim_philby Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Bosanski lubeničar?ma jok bolja polovina tripuje da je pas neka rasa koja se odaziva na ime lurcher. ja nemam srca da je razuverim.
Mother's Milk Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 ma jok bolja polovina tripuje da je pas neka rasa koja se odaziva na ime lurcher. ja nemam srca da je razuverim.lurčeri su
Frank Pembleton Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 sjajan ker garovikseako si nekad nedeljom u bgd-u sa kerom svrati do kalisa(donjeg) na biglijadu. Izgleda nestvarno kad njih 10-15-20 jurcaJel ti imaš bigla?Viđam jednog često u bloku , ali njega šeta stalno neka žena...
kud u maglu Simoviću Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 ima seka, a to je neki bigl iz solitera kod kioska ;)
Lrd Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 izbori se bliže. spremamo plakate. Imaš četiri psa, a među njima i vipeta? Potpuno i apsolutno sam se zaljubio u vipete kad sam ih upoznao i video uživo. To je sledeći moj pas, čim se steknu uslovi za još jednog.
Recommended Posts