Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted
Uvek me uhvati tuga kad vidim kornjačice. :cry: Imala sam do pre godinu dana Gilmora (ponosan mužjak dobio ime Davidu Gilmouru), posle čijeg sam uginuća bila u bedaku mesecima. A uginuo je kada je imao 7 meseci, i to meseca dana nakon što je dobio ženkicu Jules. Kristina je mnogo slatka. To su tako mile životinjice. Dok Gile nije uginuo spavali su jedno na drugom na kamenu. I to - uvek ona na njemu jer je bila manja i mlađa. A onda je ubrzo posle njega, otišla i Jules. I zarekla sam se sebi da nikada više neću imati kornjaču.
:( e,e jbg-a!žao mi je, al nemoj tako! evo ako budem našla Kristini kakvog švalera, rado ću ti pokloniti jednu malu i tajušnu kornjačicu!inače, Kristina ima neke tikove na mog druga, uvek ga juri po kući... :)
Posted
:( e,e jbg-a!žao mi je, al nemoj tako! evo ako budem našla Kristini kakvog švalera, rado ću ti pokloniti jednu malu i tajušnu kornjačicu!inače, Kristina ima neke tikove na mog druga, uvek ga juri po kući... :)
Deal! Ali, ne znam kako će Pedja D Cat, mačor reagovati. Hrčka jedva spašavam. :unsure:
Posted
Deal! Ali, ne znam kako će Pedja D Cat, mačor reagovati. Hrčka jedva spašavam. :unsure:
:blink: Ništa, pošlaćemo ga kod mačke Božane! Ona živi kod moje bake, al koliko vidim i njoj treba švaler!Bar dok se malo kornjačica ne snađe da beži! cool.gif
  • 1 month later...
Posted (edited)
img1416sk4.jpg Om i Grom na kopnu u retkim trenucima kada se ne biju za jedan deo kopna...image001001pb0.jpgUživancija na filteru... Edited by dranata
Posted

Hajde i ja da se updejtujem. Današnje poze i face.dsc04438uh6.jpgdsc04454hw8.jpgdsc04442if8.jpg

Posted (edited)

Ovo je pre retroaktivno nego update, upravo sam našla fotke iz Novogodišnje noći. Pedja D Cat je imao pravu Christmas crvenu svilenu traku. Kakav blaženi san sa igračkama... wwhufs.jpgEdit je za :wub:

Edited by Mocking Bird
Posted

Jucerasnji update/date :wub:DSC02380.jpgje l' smo Evropa il' smo sta smo? ima da se piski i kaki tamo gde pise angry.gif:lol:DSC02393.jpg

Posted (edited)

Evo jedna sveža Tarina slika. U stvari dve.8.jpg3.jpg

Edited by Tresko
Posted

Prelepo ime za veliku lepoticu! :wub: Liči malo na njufaundlenda.

Posted
Prelepo ime za veliku lepoticu! :wub: Liči malo na njufaundlenda.
To je zato što jeste njufaundlend. :wub:
Posted
Ja se vrlo izvinjavam. Nadam se da mi nije za zameriti pošto se ipak radi o jednom mačkaru. :blush:
Posted
Ja se vrlo izvinjavam. Nadam se da mi nije za zameriti pošto se ipak radi o jednom mačkaru. :blush:
Nema problema. cool.gif
Posted
Kolko leta ima Tara sada?Ja samo po Otelovim rodjendanima shvatam koliko i ja matorim :lol: Ljudi koji imaju decu svoje godine racunaju po deci.Ja se pravim blesava, ali me ti Otelovi rodjendanivrate u surovu stvarnost. A kao da je juche imao 8.nedelja :rolleyes: A u aprilu 8 godina :lol::wub: za Taru..