January 23, 200817 yr Uvek me uhvati tuga kad vidim kornjačice. Imala sam do pre godinu dana Gilmora (ponosan mužjak dobio ime Davidu Gilmouru), posle čijeg sam uginuća bila u bedaku mesecima. A uginuo je kada je imao 7 meseci, i to meseca dana nakon što je dobio ženkicu Jules. Kristina je mnogo slatka. To su tako mile životinjice. Dok Gile nije uginuo spavali su jedno na drugom na kamenu. I to - uvek ona na njemu jer je bila manja i mlađa. A onda je ubrzo posle njega, otišla i Jules. I zarekla sam se sebi da nikada više neću imati kornjaču. :( e,e jbg-a!žao mi je, al nemoj tako! evo ako budem našla Kristini kakvog švalera, rado ću ti pokloniti jednu malu i tajušnu kornjačicu!inače, Kristina ima neke tikove na mog druga, uvek ga juri po kući... :)
January 23, 200817 yr :( e,e jbg-a!žao mi je, al nemoj tako! evo ako budem našla Kristini kakvog švalera, rado ću ti pokloniti jednu malu i tajušnu kornjačicu!inače, Kristina ima neke tikove na mog druga, uvek ga juri po kući... :)Deal! Ali, ne znam kako će Pedja D Cat, mačor reagovati. Hrčka jedva spašavam.
January 23, 200817 yr Deal! Ali, ne znam kako će Pedja D Cat, mačor reagovati. Hrčka jedva spašavam. Ništa, pošlaćemo ga kod mačke Božane! Ona živi kod moje bake, al koliko vidim i njoj treba švaler!Bar dok se malo kornjačica ne snađe da beži!
February 24, 200817 yr Om i Grom na kopnu u retkim trenucima kada se ne biju za jedan deo kopna...Uživancija na filteru... Edited February 24, 200817 yr by dranata
February 27, 200817 yr Ovo je pre retroaktivno nego update, upravo sam našla fotke iz Novogodišnje noći. Pedja D Cat je imao pravu Christmas crvenu svilenu traku. Kakav blaženi san sa igračkama... Edit je za Edited February 27, 200817 yr by Mocking Bird
March 5, 200817 yr Jucerasnji update/date je l' smo Evropa il' smo sta smo? ima da se piski i kaki tamo gde pise
March 6, 200817 yr Prelepo ime za veliku lepoticu! Liči malo na njufaundlenda.To je zato što jeste njufaundlend.
March 6, 200817 yr To je zato što jeste njufaundlend. Ja se vrlo izvinjavam. Nadam se da mi nije za zameriti pošto se ipak radi o jednom mačkaru.
March 6, 200817 yr Ja se vrlo izvinjavam. Nadam se da mi nije za zameriti pošto se ipak radi o jednom mačkaru. Nema problema.
March 6, 200817 yr To je zato što jeste njufaundlend. Kolko leta ima Tara sada?Ja samo po Otelovim rodjendanima shvatam koliko i ja matorim Ljudi koji imaju decu svoje godine racunaju po deci.Ja se pravim blesava, ali me ti Otelovi rodjendanivrate u surovu stvarnost. A kao da je juche imao 8.nedelja A u aprilu 8 godina za Taru..