January 28Jan 28 8 hours ago, Svemir Zeka said:Bezdušniče Mislim da sam ukapirao da je Linda u najvećem procentu nemačko lovno bure nemački lovni terijer, tako da mora malo da steše liniju. Edited January 28Jan 28 by Filozof manijak
February 11Feb 11 Popular Post Mislim da nisam kacila na pppOd pre skoro mesec dana, moja beba i ja. Cista ljubav i obozavanje, obostrano 😍❤️. Mi smo jedno. Kao ET i Eliot 😁Bili smo sami skoro 3 meseca. On i ja, uzivali u tisini i muzici.Otisli da pokupimo muza na aerodrom, ovaj se od muke ispovracao kada ga je video. Na zadnjem sedistu i dorucak i vecera od dan pre 😂🤦🏼♀️ srecom ima perionica blizu aerodroma pa sam pobacala dog covers i peskir sto je inace pozadi. Dog proof auto sto zbog dlaka, peska sa plaze, noktiju, sto eto zbog ovakvih situacija.Muz u soku sa docekom 😁🤷🏼♀️ Edited February 11Feb 11 by mustang
February 11Feb 11 3 hours ago, mustang said:Mislim da nisam kacila na pppOd pre skoro mesec dana, moja beba i ja. Cista ljubav i obozavanje, obostrano 😍❤️. Mi smo jedno. Kao ET i Eliot 😁Bili smo sami skoro 3 meseca. On i ja, uzivali u tisini i muzici.Otisli da pokupimo muza na aerodrom, ovaj se od muke ispovracao kada ga je video. Na zadnjem sedistu i dorucak i vecera od dan pre 😂🤦🏼♀️ srecom ima perionica blizu aerodroma pa sam pobacala dog covers i peskir sto je inace pozadi. Dog proof auto sto zbog dlaka, peska sa plaze, noktiju, sto eto zbog ovakvih situacija.Muz u soku sa docekom 😁🤷🏼♀️O, bre ...Baš baš lepa sličica Obe ste fotogenične Ed. ObOje - sad sam i tekst pročitao ... Svejedno - stojim pri ranije rečenom. Edited February 11Feb 11 by Kako god ...
February 11Feb 11 A vala i nisi pogresio 😁 sa mnom je ko devojka neka, sav ko princeza, na note. Da vidis kako digne sapicu kad stane na trn neki pa se ukopa u mestu, ceka da dodjem i izvadim 🙄😊Sa muzem skroz drugaciji. E jedino dok setamo ume da zalaje ako je na povodcu na druge pse ili cudne ljdue, pusti duboku glascinu da se isprepadam. Bez obzira, ceo dan mozemo da ne progovorimo, sve se ocima i rukama razumemo. Moje zlato, moja beba, moja dusa ❤️
February 12Feb 12 13 minutes ago, Filozof manijak said:A što je bilo zabranjeno?Režao na ukućane kad prođu pored kreveta.
February 12Feb 12 4 minutes ago, JozoMujica said:Režao na ukućane kad prođu pored kreveta. Kad se ovako zavalim - rezim i na vozila na Avalskom putu.
February 12Feb 12 fali ti onaj gif sa mitraljezom 10 minutes ago, JozoMujica said:Režao na ukućane kad prođu pored kreveta. Valjda upozorava da ne sednu na njega slučajno