November 17, 2025Nov 17 Popular Post Дуго нисам качио овог мог позера..17 and a halfДодуше стара је слика једно две године :D Edited November 17, 2025Nov 17 by johan nagel
November 17, 2025Nov 17 poznajem čoveka po imenu Johanes Nagel i svaki put kad @johan nagel nešto postuje ja se štrecnem, iako 100% znam da ovaj moj Johanes ne priča srpski
November 17, 2025Nov 17 Pozdrav od Ilije svima koji se zgrazavaju time da se neko greje drvima u Srbiji....
November 18, 2025Nov 18 @kronostime neprijatno mi dvaput da ga lajkujem, koliko je star kucov i kako je završio sa tobom?
November 18, 2025Nov 18 13 minutes ago, najneindustrijaliziraniji said:@kronostime neprijatno mi dvaput da ga lajkujem, koliko je star kucov i kako je završio sa tobom?Star 6 godina, a zavrsio tako sto mi se sakrio pod kola jedne zime, cvilnuo da ga primetim ispod istih i unesem u dom svoj da se ogreje i ostane tu.Par meseci kasnje sam imao i par dijaloga sa juznom bracom iz dela moje ulice od miloste poznatom kao "Metohija" oko udaranja kolima u punom trku bez zaustavljanja - Ilija preziveo, kola nisu, i danas mile pored kuce - iz postovanja.