October 17, 2025Oct 17 Evo moje pasice. Ovo obojeno oko usta niti znam od cega je, niti kako se uklanja..(Nije neka slika, nisam nasla bolju u telefonu) Edited October 17, 2025Oct 17 by SundayMorning
October 22, 2025Oct 22 2 hours ago, Filozof manijak said:Ono kad napraviš kerefeku, pa te ošišaju za kaznu
November 6, 2025Nov 6 8 minutes ago, Klara said:A gle što ima prase za igračku, hahah, pravi si domaćin!Uci ga da aportira.
November 6, 2025Nov 6 16 minutes ago, aram said:prase je zakon, kad se pritisne ne pišti nego ispušta zvuk pravog groktanjaDresura.
November 6, 2025Nov 6 On 17. 10. 2025. at 20:57, SundayMorning said:Evo moje pasice. Ovo obojeno oko usta niti znam od cega je, niti kako se uklanja..(Nije neka slika, nisam nasla bolju u telefonu)ne tvrdim, ali moze biti da je bela dlaka promenila boju zbog vlage.poz
November 6, 2025Nov 6 1 minute ago, le petit nicolas said:ne tvrdim, ali moze biti da je bela dlaka promenila boju zbog vlage.pozIli to ili stekuje negde nutelu.
November 6, 2025Nov 6 44 minutes ago, aram said:prase je zakon, kad se pritisne ne pišti nego ispušta zvuk pravog groktanjaImali smo, odn. imala je i bežala od toga. Kao i od kokoške koja je puštala zvuk kao da ispušta dušu 🤣