April 16, 20205 yr Tipujem na onog poslednjeg, da je najzajebaniji. Edited April 16, 20205 yr by Lancia
April 16, 20205 yr 5 minutes ago, Lancia said: Tipujem na onog poslednjeg, da je najzajebaniji. Taj i mene hoće da ćapi ako ga diram dok leži ako mu se prethodno ne obratim.
April 16, 20205 yr 13 minutes ago, JozoMujica said: Taj i mene hoće da ćapi ako ga diram dok leži ako mu se prethodno ne obratim. Vidi se da je mudrica
April 16, 20205 yr gleda i misli kako je nekada dok se ove tri nisu uvalile bio gazda u svom dvorištu a sada
April 16, 20205 yr 15 minutes ago, beta kentauri said: gleda i misli kako je nekada dok se ove tri nisu uvalile bio gazda u svom dvorištu a sada Baš tako, pizdi na njih. A ne primećuje da je daleko najprivilegovaniji.
April 16, 20205 yr 1 hour ago, JozoMujica said: Retka fotka cele menažerije na okupu. da ponovim reneove reci...kakva banda!!! svaka cast jozo!!! slikaj to selo bas vam lepo dvoriste...ja bih na selo sad u prolece, uhvati me nostalgija. sve cveta, zeleni se, koke okolo, male beba prasici... jooj kako bi moj ivan uzivao kod nas na selu. kako bismo setali po dvoristu i okolnim brdima.... Edited April 16, 20205 yr by mustang
April 16, 20205 yr 10 minutes ago, mustang said: da ponovim reneove reci...kakva banda!!! svaka cast jozo!!! slikaj to selo bas vam lepo dvoriste...ja bih na selo sad u prolece, uhvati me nostalgija. sve cveta, zeleni se, koke okolo, male beba prasici... jooj kako bi moj ivan uzivao kod nas na selu. kako bismo setali po dvoristu i okolnim brdima.... Na moju žalost nije selo, 5km od centra grada, ništa od prasića i pilića... Od faune koju sam uspeo da zapazim za dve godine od kada sam se preselio imamo samo jazavce, kornjače, lisice, zečeve i fazane u većem broju (u blizini u Šumaricama je fazanerija, pa imamo mnogo odbeglih). Edited April 16, 20205 yr by JozoMujica
April 16, 20205 yr 1 hour ago, beta kentauri said: gleda i misli kako je nekada dok se ove tri nisu uvalile bio gazda u svom dvorištu a sada Ahahah, isto sam pomislio kad sam video fotku i Čarlijev pogled a ove šmizle se šire po dvorištu... Love za ekipu
April 16, 20205 yr On 15.4.2020. at 12:30, bubkka said: Prvo ga voli a onda mu zvoca.. Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока Tko se bije taj se voli! 4 hours ago, JozoMujica said: Retka fotka cele menažerije na okupu. Banditn!!! A evo i mog skromnog doprinosa za večeras;