bubkka Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Prvo ga voli a onda mu zvoca.. [emoji4]Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока
Lancia Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 (edited) Tipujem na onog poslednjeg, da je najzajebaniji. Edited April 16, 2020 by Lancia
JozoMujica Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 5 minutes ago, Lancia said: Tipujem na onog poslednjeg, da je najzajebaniji. Taj i mene hoće da ćapi ako ga diram dok leži ako mu se prethodno ne obratim.
Lancia Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 13 minutes ago, JozoMujica said: Taj i mene hoće da ćapi ako ga diram dok leži ako mu se prethodno ne obratim. Vidi se da je mudrica
beta Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 gleda i misli kako je nekada dok se ove tri nisu uvalile bio gazda u svom dvorištu a sada
JozoMujica Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 15 minutes ago, beta kentauri said: gleda i misli kako je nekada dok se ove tri nisu uvalile bio gazda u svom dvorištu a sada Baš tako, pizdi na njih. A ne primećuje da je daleko najprivilegovaniji.
mustang Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 (edited) 1 hour ago, JozoMujica said: Retka fotka cele menažerije na okupu. da ponovim reneove reci...kakva banda!!! svaka cast jozo!!! slikaj to selo bas vam lepo dvoriste...ja bih na selo sad u prolece, uhvati me nostalgija. sve cveta, zeleni se, koke okolo, male beba prasici... jooj kako bi moj ivan uzivao kod nas na selu. kako bismo setali po dvoristu i okolnim brdima.... Edited April 16, 2020 by mustang
JozoMujica Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 (edited) 10 minutes ago, mustang said: da ponovim reneove reci...kakva banda!!! svaka cast jozo!!! slikaj to selo bas vam lepo dvoriste...ja bih na selo sad u prolece, uhvati me nostalgija. sve cveta, zeleni se, koke okolo, male beba prasici... jooj kako bi moj ivan uzivao kod nas na selu. kako bismo setali po dvoristu i okolnim brdima.... Na moju žalost nije selo, 5km od centra grada, ništa od prasića i pilića... Od faune koju sam uspeo da zapazim za dve godine od kada sam se preselio imamo samo jazavce, kornjače, lisice, zečeve i fazane u većem broju (u blizini u Šumaricama je fazanerija, pa imamo mnogo odbeglih). Edited April 16, 2020 by JozoMujica
Skyhighatrist Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 1 hour ago, beta kentauri said: gleda i misli kako je nekada dok se ove tri nisu uvalile bio gazda u svom dvorištu a sada Ahahah, isto sam pomislio kad sam video fotku i Čarlijev pogled a ove šmizle se šire po dvorištu... Love za ekipu
Dankan Ajdaho Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 On 15.4.2020. at 12:30, bubkka said: Prvo ga voli a onda mu zvoca.. Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока Tko se bije taj se voli! 4 hours ago, JozoMujica said: Retka fotka cele menažerije na okupu. Banditn!!! A evo i mog skromnog doprinosa za večeras;
Recommended Posts