Jumanji Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Jaooo kako su svi medeni Obozavam pse, mada volim i mace Da li je neko imao iskustva sa rasom basenji?
JozoMujica Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 (edited) 41 minutes ago, mustang said: ivan i njegova najbolja drugarica agnis Eh, sad, drugarica, a ovamo se valjaju goli po krevetu. Edited December 18, 2018 by JozoMujica
mustang Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 uvatim ih nekad kako se nezno pikaju jezicima ali on nikad nije naskakao na nju i bas je brani od drugih pasa jer ona ulece kao kugla za kuglanje
aram Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 41 minutes ago, Jumanji said: Da li je neko imao iskustva sa rasom basenji? ne lično, ali imao drug. vrlo energični i radoznali, ne laju nikad. ovaj njegov je bio jako nepoverljiv prema drugim psima, mada kažu da im to nije osobina, naprotiv, da se fino sozijalizuju. dosta pametni psi, pa zato malo teži za trening, što ja baš volim kod pasa, ali def nije za početnike
Jumanji Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 ne lično, ali imao drug. vrlo energični i radoznali, ne laju nikad. ovaj njegov je bio jako nepoverljiv prema drugim psima, mada kažu da im to nije osobina, naprotiv, da se fino sozijalizuju. dosta pametni psi, pa zato malo teži za trening, što ja baš volim kod pasa, ali def nije za početnike [emoji4]Nije za pocetnike :(Mislim nisam bas, ali ne bih mogla da se pohvalim ni nekim kuckarskim iskustvom, bar ne kako sam odrasla i u stanu, a kazu da su oni, pored toga sto ne laju i ne osecaju se onako karakteristicno, idealni za stan, a i prelepi su mi.Moram to ozbiljnije da istrazim, crkoh za psima.
aram Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 pa ne znam, kažu to "nije za početnike" u smislu teško ih je naučiti da urade ono što se od njih traži, tj. da npr. sednu i ne mrdaju kad im se kaže sedi i slično... previše su svojeglavi za tako nešto, a ja to baš volim kod pasa. mene poslušni glupani ne zanimaju, jebi ga. a kažu za njih da su ustvari mačke u telu psa a da, i važna stvar, odaberu sami ko će im u kući biti gospodar i ne jebu nikog drugog...
Jumanji Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 pa ne znam, kažu to "nije za početnike" u smislu teško ih je naučiti da urade ono što se od njih traži, tj. da npr. sednu i ne mrdaju kad im se kaže sedi i slično... previše su svojeglavi za tako nešto, a ja to baš volim kod pasa. mene poslušni glupani ne zanimaju, jebi ga. a kažu za njih da su ustvari mačke u telu psa [emoji3] a da, i važna stvar, odaberu sami ko će im u kući biti gospodar i ne jebu nikog drugog... Nisam znala da su tako svojeglavi...a vidis ovo sto biraju samo jednog gospodara, hmmm naravno tu sam neprikosnovena, dzabe svima trud [emoji41]Sto vise istrazujem, to su mi zanimljiviji
aram Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 vidim ja gotovo je to, uskoro ćemo gledati njegove slike
Jumanji Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Haha... da ne bude na kraju samo udario tuk na luk [emoji38]ol:
halloween Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Ivan kao neki mali riđokosi dečko sa pegicama na nosu. A te oči, sve razumeju.
iDemo Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 On 18.12.2018. at 18:22, JozoMujica said: Eh, sad, drugarica, a ovamo se valjaju goli po krevetu. Slushaju ploce...
Recommended Posts