Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

Jaooo kako su svi medeni wub.png

Obozavam pse, mada volim i mace smile.png

Da li je neko imao iskustva sa rasom basenji?

Posted (edited)
41 minutes ago, mustang said:

ivan i njegova najbolja drugarica agnis 

EC70E4CA-9ED4-4A87-A822-278C40D5AD3F.jpeg

Eh, sad, drugarica, a ovamo se valjaju goli po krevetu. :D

Edited by JozoMujica
Posted

uvatim ih nekad kako se nezno pikaju jezicima :) ali on nikad nije naskakao na nju i bas je brani od drugih pasa jer ona ulece kao kugla za kuglanje

Posted
41 minutes ago, Jumanji said:

Da li je neko imao iskustva sa rasom basenji?

ne lično, ali imao drug. vrlo energični i radoznali, ne laju nikad. ovaj njegov je bio jako nepoverljiv prema drugim psima, mada kažu da im to nije osobina, naprotiv, da se fino sozijalizuju. dosta pametni psi, pa zato malo teži za trening, što ja baš volim kod pasa, ali def nije za početnike :)

Posted

ne lično, ali imao drug. vrlo energični i radoznali, ne laju nikad. ovaj njegov je bio jako nepoverljiv prema drugim psima, mada kažu da im to nije osobina, naprotiv, da se fino sozijalizuju. dosta pametni psi, pa zato malo teži za trening, što ja baš volim kod pasa, ali def nije za početnike [emoji4]

Nije za pocetnike :(
Mislim nisam bas, ali ne bih mogla da se pohvalim ni nekim kuckarskim iskustvom, bar ne kako sam odrasla i u stanu, a kazu da su oni, pored toga sto ne laju i ne osecaju se onako karakteristicno, idealni za stan, a i prelepi su mi.
Moram to ozbiljnije da istrazim, crkoh za psima.
Posted

pa ne znam, kažu to "nije za početnike" u smislu teško ih je naučiti da urade ono što se od njih traži, tj. da npr. sednu i ne mrdaju kad im se kaže sedi i slično... previše su svojeglavi za tako nešto, a ja to baš volim kod pasa. mene poslušni glupani ne zanimaju, jebi ga. a kažu za njih da su ustvari mačke u telu psa :D
a da, i važna stvar, odaberu sami ko će im u kući biti gospodar i ne jebu nikog drugog... 

Posted

pa ne znam, kažu to "nije za početnike" u smislu teško ih je naučiti da urade ono što se od njih traži, tj. da npr. sednu i ne mrdaju kad im se kaže sedi i slično... previše su svojeglavi za tako nešto, a ja to baš volim kod pasa. mene poslušni glupani ne zanimaju, jebi ga. a kažu za njih da su ustvari mačke u telu psa [emoji3]

a da, i važna stvar, odaberu sami ko će im u kući biti gospodar i ne jebu nikog drugog... 

Nisam znala da su tako svojeglavi...a vidis ovo sto biraju samo jednog gospodara, hmmm naravno tu sam neprikosnovena, dzabe svima trud [emoji41]

Sto vise istrazujem, to su mi zanimljiviji smile.png

Posted

vidim ja gotovo je to, uskoro ćemo gledati njegove slike :lolol:

Posted

Haha... da ne bude na kraju samo udario tuk na luk [emoji38]ol:

Posted

Ivan kao neki mali riđokosi dečko sa pegicama na nosu.

A te oči, sve razumeju.:heart:

Posted
On 18.12.2018. at 18:22, JozoMujica said:

Eh, sad, drugarica, a ovamo se valjaju goli po krevetu. :D

Slushaju ploce...