Lancia Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Jeste, sigurno se iznenadi, kad se vidi u ogledalu repata dzumara.
Ros Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 i moje zverke porasle. bave se ozbiljnom literaturom
slepa živana Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 ovaj desni mi je sumnjiv. kao da se drogira. pripazi šta čita kad ne gledaš
Ros Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 45 minutes ago, slepa živana said: ovaj desni mi je sumnjiv. kao da se drogira. pripazi šta čita kad ne gledaš ovaj desni cupavi je ova desna cupava po imenu angelina - gina tipicno radoznalo zensko stvorenje. sve je zanima a boji se sama sebe
Katikon Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Posebno sam radosna od kad macka spava medju stvarima Sent from my iPhone using Tapatalk
Gylfi Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Živ i zdrav bio, Ivane.Evo i ovaj moj pacov napuni dve pre dva dana.
JozoMujica Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 7 hours ago, Ros said: i moje zverke porasle. bave se ozbiljnom literaturom Je l' ih drzis u stanu? Kako se organizujes oko kenjanja i soranja?
Radoye Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Zecevi se mogu nauciti da to obavljaju na odredjenom mestu, kao macke. http://www.rabbithaven.org/litter-training/
Ros Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 12 hours ago, JozoMujica said: Je l' ih drzis u stanu? Kako se organizujes oko kenjanja i soranja? da, u stanu su. imamo kavez na sprat, a pustamo ih napolje kad smo i mi kod kuce. moramo paziti gde ostre zube. kad su napolju puste ponekad kuglice sto mi caskom pocistimo. moracemo krenuti sa posudama i sa ucenjem. u kavezu na primer, oboje kake i piske u jednom cosku kaveza dole. gore nema ni mrvice kake. uredne male zivotinje
Lancia Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Sta znaju da rade? jel donesu sargarepu, kad im bacis¿
Ros Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 9 minutes ago, Majo said: Sta znaju da rade? jel donesu sargarepu, kad im bacis¿ idi bre... pa zar ne vidis da citaju ivu andrica? te trivijalne stvari su za kucici i macici
mustang Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 (edited) momcilo srecan rodjendan btw neverovatno kako sve lose stvari psi pokupe od drugih. ona ivanova bff viszla svaki put zacvili kada odlazim. i sada ovaj moj konj kada izadjem iz kuce pocne da cvili. valjda ga nece dugo drzati. cvili 3 sekunde ali i to je dosta obzirom da on ne cvili, ne prica nego samo zalaje ponekad Edited December 1, 2018 by mustang
Recommended Posts