November 29, 20186 yr 45 minutes ago, slepa živana said: ovaj desni mi je sumnjiv. kao da se drogira. pripazi šta čita kad ne gledaš ovaj desni cupavi je ova desna cupava po imenu angelina - gina tipicno radoznalo zensko stvorenje. sve je zanima a boji se sama sebe
November 29, 20186 yr Posebno sam radosna od kad macka spava medju stvarima Sent from my iPhone using Tapatalk
November 29, 20186 yr 7 hours ago, Ros said: i moje zverke porasle. bave se ozbiljnom literaturom Je l' ih drzis u stanu? Kako se organizujes oko kenjanja i soranja?
November 29, 20186 yr Zecevi se mogu nauciti da to obavljaju na odredjenom mestu, kao macke. http://www.rabbithaven.org/litter-training/
November 30, 20186 yr 12 hours ago, JozoMujica said: Je l' ih drzis u stanu? Kako se organizujes oko kenjanja i soranja? da, u stanu su. imamo kavez na sprat, a pustamo ih napolje kad smo i mi kod kuce. moramo paziti gde ostre zube. kad su napolju puste ponekad kuglice sto mi caskom pocistimo. moracemo krenuti sa posudama i sa ucenjem. u kavezu na primer, oboje kake i piske u jednom cosku kaveza dole. gore nema ni mrvice kake. uredne male zivotinje
November 30, 20186 yr 9 minutes ago, Majo said: Sta znaju da rade? jel donesu sargarepu, kad im bacis¿ idi bre... pa zar ne vidis da citaju ivu andrica? te trivijalne stvari su za kucici i macici
December 1, 20186 yr momcilo srecan rodjendan btw neverovatno kako sve lose stvari psi pokupe od drugih. ona ivanova bff viszla svaki put zacvili kada odlazim. i sada ovaj moj konj kada izadjem iz kuce pocne da cvili. valjda ga nece dugo drzati. cvili 3 sekunde ali i to je dosta obzirom da on ne cvili, ne prica nego samo zalaje ponekad Edited December 1, 20186 yr by mustang