Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted
Miča. Wild at heart, ali beskrajno šarmantan :wub:michav.jpg
A Mica sa "c"?
Posted

Mica sa "c" je pre neke tri godine otisla u pseci raj, pokoj joj dusi vozdovackoj. :(

• 2 weeks later...
Posted
nemoguce je ali stvarno - on je sve lepsi i lepsi kako meseci prolaze! ima najlepsi album! imamo i mi jednu "raspadnutu" 100_1114.jpg
Posted
french manikir Angela 100_0261.jpg
Kakva je to njuska... slatkis jedan!!!
Posted

to ti je da ti ja kazem 1 rospija :D da sam znala da ce biti ovakva krpelj (bez nje ni u wc ne mozes da odes)...bacila je kroz prozor :D ovako imamo privezakkralj ipak ostaje kralj, danas u kancelariji, Idifix:100_1365-1.jpg

Posted
nemoguce je ali stvarno - on je sve lepsi i lepsi kako meseci prolaze! ima najlepsi album! imamo i mi jednu "raspadnutu" 100_1114.jpg
Hvala :)Uskoro update - čim mi telekom "vrati" adsl..
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

prvi susret/upoznavanje; moj Noodle [ptica] i prijateljicin Chico [kuca]da se zna ko je gazda.....img3908.jpgimg3913.jpgimg3918z.jpgimg3928zp.jpg

Posted
prvi susret/upoznavanje; moj Noodle [ptica] i prijateljicin Chico [kuca]da se zna ko je gazda.....
Oo kako su samo slatki :wub:
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Moja Thelma :wub:thelmaw.th.jpg

Edited by vilhelmina
  • 3 weeks later...
Posted

Последњи лептир ове јесени... мало се загрејао на длану, одлепршао метар даље у суво лишће и остао тамо.dscf9109_poslednji_leptir.jpg

• 3 weeks later...
Posted

moja voljena stetocina - Maza. naucila je pre par dana da otvara vrata od kuce spolja, e kako bi bilo super da nauci i da ih zatvori. :heart: & :evil:post-1652-1262544913.jpg

Posted
french manikir Angela 100_0261.jpg
jao, pa ti si i lepapozdrav i za tvog psa
Posted

jeste Modesty, preslatka vam je ta slika, a kucov sa tim sapicama je neodoljiv! :wub: