September 26, 200915 yr Mica sa "c" je pre neke tri godine otisla u pseci raj, pokoj joj dusi vozdovackoj. :(
October 7, 200915 yr ....Dufko....nemoguce je ali stvarno - on je sve lepsi i lepsi kako meseci prolaze! ima najlepsi album! imamo i mi jednu "raspadnutu"
October 7, 200915 yr to ti je da ti ja kazem 1 rospija :D da sam znala da ce biti ovakva krpelj (bez nje ni u wc ne mozes da odes)...bacila je kroz prozor :D ovako imamo privezakkralj ipak ostaje kralj, danas u kancelariji, Idifix:
October 8, 200915 yr nemoguce je ali stvarno - on je sve lepsi i lepsi kako meseci prolaze! ima najlepsi album! imamo i mi jednu "raspadnutu" Hvala :)Uskoro update - čim mi telekom "vrati" adsl..
November 8, 200915 yr prvi susret/upoznavanje; moj Noodle [ptica] i prijateljicin Chico [kuca]da se zna ko je gazda.....
November 8, 200915 yr prvi susret/upoznavanje; moj Noodle [ptica] i prijateljicin Chico [kuca]da se zna ko je gazda..... Oo kako su samo slatki
December 18, 200915 yr Последњи лептир ове јесени... мало се загрејао на длану, одлепршао метар даље у суво лишће и остао тамо.
January 3, 201015 yr moja voljena stetocina - Maza. naucila je pre par dana da otvara vrata od kuce spolja, e kako bi bilo super da nauci i da ih zatvori. &