Waldorf Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Moj mačak Bole koji pomaže pri selidbama pojedinaca. Предузимљивост која не заслужује да остане незапажена :Q) nije moj, al je ljubimac И стајлинг који не може да остане незапажен :Q)
dare... Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Posle tri nedelje suživota Bubi i švrća su zakopali ratnu sekiru i sada su evo već drugi mesec najbolji prijatelji...Stvarno ih je i sevap i merak gledati i kad se igraju i kad se odmaraju... A napolju su ko zečići u šumi... Moram da pazarim još jedan povodac, ili onaj dupli... Sad kad prelazim ulicu zakačim samo ovog malog a Bubi sluša, mada to baš nije za preći u naviku...Inače za one koji nisu pratili fabulu radnje... Bubi je 5 god stara, a švrća je 6 meseci star i pre dva meseca je igrom slučaja postao novi član porodice. Oboje su Shi Tzu-i sa papirima i nisu u rodu... što obećava širu temu u sledećoj godini...
mioba Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 zatekla je noćas u talasima. samo mi je rekla :mrmlj: al s osmehom -_-
Teja Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ajd još jednom da turim Taru:Nikad Tare nije dosta Genijalni ste svi od reda (Tara u prvoj liniji) da Tara i dan danas ima finu "schlank" liniju.
Tresko Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Nikad Tare nije dosta Genijalni ste svi od reda (Tara u prvoj liniji) da Tara i dan danas ima finu "schlank" liniju.Pa, trudimo se. Ima neku kilu viška, ali to ćemo na proleće da stešemo.
batticuore Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Posle tri nedelje suživota Bubi i švrća su zakopali ratnu sekiru i sada su evo već drugi mesec najbolji prijatelji... zatekla je noćas u talasima. samo mi je rekla :mrmlj: al s osmehom -_- Ajd još jednom da turim Taru:
Merlak Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 još jedna lepojka iz naše kuće, mikica the queen.
mioba Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 (edited) još jedna lepojka iz naše kuće, mikica the queen. kraljica, indeededit, ali blazirani pogled odozgo... Edited January 16, 2009 by mioba
Кристофер Лумумбо Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 (edited) upoznajte medu. neko ga je ostavio na ulici pre mesec dana kada je bilo -10 C. moja tetka ga je pronasla i sada je novi clan porodice. :) Edited January 31, 2009 by kojot
msmodesty Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 (edited) dugo je pozirala, trudila se i vezbala pred ogledala:Profesionalc - Idifix pozira od rodjenja: Edited February 18, 2009 by msmodesty
Recommended Posts