Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

ivan (ajvan) bronson :wub::heart:  pa od neki creek (nije mi pri ruci rodovnik)... neispavana sam, ispishao se nocas po krevetu, na svaka 2-3 sata ga izvodimo, sere napolju ali nema sanse da se ne ispiski po kuci, jos sam stavila one pads svuda po tepihu, ma kakvi nadje mesto 2cmx2cm koje je prazno i tu overi.

ima tek 2 meseca i nedelju dana. od subote uvece ga imamo...zrela sam za odmor :)

a gricka, cupa za kosu, ...i stuca cesto (valjda zato sto guta hranu umesto da je polako zvace.

ma mislim mnogo je sladak i okej je, ipak je jos stene, ali volela bih da sam odmornija pa da bas uzivam u njemu :)

Edited by mustang

jedino sto pasic zahteva jaku ruku, inace kad poraste, moze da bude zajeban.

da ne kacim sad, pun je internet opominjucih fotki. :fantom:

dovedi ga u hn na ljeto, da vidimo tu zajebanost!

prava je milica, volim bretonce :)

(heh, al mogu misliti koliko moze biti zajebano putovati sa ljubimcima)

Edited by morgana

nije potrebna cvrsta ruka, samo doslednost (par osnovnih komandi za stvari koje svima olaksavaju zivot) i posvecenost, dovoljno kretanja da istosi energiju i da nije previse sam da ne bi iz dosade pravio stetu po kuci, bretonci su zivahna i radoznala rasa nista komplikovano, malo ce on da dresira vlasnike, malo vlasnici njega i sve ce biti OK

Ko da bude zajeban, bretonac? Ja nikad agresivnog ne videh, a mnogo ih zivi na lancu ili u boksu, znaci sa puno razloga za nervozu.

ma daj, pogledaj taj mucki pogled i celjust koja lomi sve pred sobom.

e6588e786571b615fc3efa842cd9bee3.jpg