darling Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 kako se zove taj malisa? :) Link to comment
mustang Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) ivan (ajvan) bronson pa od neki creek (nije mi pri ruci rodovnik)... neispavana sam, ispishao se nocas po krevetu, na svaka 2-3 sata ga izvodimo, sere napolju ali nema sanse da se ne ispiski po kuci, jos sam stavila one pads svuda po tepihu, ma kakvi nadje mesto 2cmx2cm koje je prazno i tu overi. ima tek 2 meseca i nedelju dana. od subote uvece ga imamo...zrela sam za odmor :) a gricka, cupa za kosu, ...i stuca cesto (valjda zato sto guta hranu umesto da je polako zvace. ma mislim mnogo je sladak i okej je, ipak je jos stene, ali volela bih da sam odmornija pa da bas uzivam u njemu :) Edited January 30, 2017 by mustang Link to comment
aram Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Ma presladak je, sve ce mu se oprostiti :) Link to comment
boshoku Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 i stuca cesto :) buva jedna medena Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 sladak psić :) bretonac? Link to comment
mustang Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 hvala ljudi :) da, da, bretonac :) ... mi smo jedno :) Link to comment
Lancia Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 divan pasic jedino sto pasic zahteva jaku ruku, inace kad poraste, moze da bude zajeban. da ne kacim sad, pun je internet opominjucih fotki. Link to comment
JozoMujica Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Ko da bude zajeban, bretonac? Ja nikad agresivnog ne videh, a mnogo ih zivi na lancu ili u boksu, znaci sa puno razloga za nervozu. Link to comment
Arkadija Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Мnogoooo je sladak Ivan Link to comment
morgana Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 (edited) jedino sto pasic zahteva jaku ruku, inace kad poraste, moze da bude zajeban. da ne kacim sad, pun je internet opominjucih fotki. dovedi ga u hn na ljeto, da vidimo tu zajebanost!prava je milica, volim bretonce :) (heh, al mogu misliti koliko moze biti zajebano putovati sa ljubimcima) Edited January 31, 2017 by morgana Link to comment
Sara Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 nije potrebna cvrsta ruka, samo doslednost (par osnovnih komandi za stvari koje svima olaksavaju zivot) i posvecenost, dovoljno kretanja da istosi energiju i da nije previse sam da ne bi iz dosade pravio stetu po kuci, bretonci su zivahna i radoznala rasa nista komplikovano, malo ce on da dresira vlasnike, malo vlasnici njega i sve ce biti OK Link to comment
darling Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 mustang je majka bretonaca, ne brinem ja za nju :) Link to comment
Lancia Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Ko da bude zajeban, bretonac? Ja nikad agresivnog ne videh, a mnogo ih zivi na lancu ili u boksu, znaci sa puno razloga za nervozu. ma daj, pogledaj taj mucki pogled i celjust koja lomi sve pred sobom. Link to comment
Recommended Posts