Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

Uglavnom je pod letnjikovcem u hladovini  :s_dj: S vremena na vreme okvasimo beton vodom da tu legne,mada ima i mesta iza kuce gde je uvek "hladno".Nikad deblja nije bila u ovom periodu godine :isuse: WP_20160613_024.jpg

pravi ker za pravo domacinsko dvoriste. ko svajcarska idila. 

• Replies 5.7k
  • Views 547.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

Meni je Bernski pas najlepši pas na svetu. :heart:

Evo Lulićke koja pola svog života živi kod mene.

Evo ovako sedi i ja je pitam ravnim tonom "hoćemo napolje?", a ona kao da ima feder u dupetu odmah skoči da me pogodi njuškom u usta i ide na vrata. I onda u liftu skače isto ko na opruzi dvadesetak puta dok ne izadjemo na vrata.

image.jpg

Onda napolju bacamo štap i do sto puta, pa malo crkne i onda mora da se legne na kauč i dremne. Spava ovde prdoslavka.

image.jpg

WP_20160606_00.jpg

Ovako se slusa himna. 

WP_20160606_00.jpg

:wub:

• 4 weeks later...

2uivosp.jpg

Imali smo gosta. Obračun bez prestanka.

WP_20160606_00.jpg

Čini mi se da si kačio njenu fotku kad je bila štene i da nisam videla ništa slađe na psećoj strani. I dalje je takva!

• 2 weeks later...

Atila, ponosni naslednik irskog setera Ognjena koji pozive 16 godina.

IMG_20160608_194122.jpgIMG_20160608_194111.jpg

Star tri godine.

Edited by The

Predivan.

Deluje kao mirna mala bubica  :wub:

Paaaa... I jeste. Osim jedne mačke iz komšiluka koju ne podnosi (sa ostalima je ok), čak i na poštara maše repom. Jako je bilo teško naći naslednika irskom seteru koji nas je 16 godina uveseljavao na sve moguće načine i kako to samo oni umeju. Atila je zaista dostojan naslednik... Osim kad pukne petarda ili krene da grmi. Tada uleti u kuću, zavuče se u neki ćošak i prekrije glavu šapama dok frtutma ne prodje.

Prelep!

....shit has hit the fan...

Paaaa... I jeste. Osim jedne mačke iz komšiluka koju ne podnosi (sa ostalima je ok), čak i na poštara maše repom. Jako je bilo teško naći naslednika irskom seteru koji nas je 16 godina uveseljavao na sve moguće načine i kako to samo oni umeju. Atila je zaista dostojan naslednik... Osim kad pukne petarda ili krene da grmi. Tada uleti u kuću, zavuče se u neki ćošak i prekrije glavu šapama dok frtutma ne prodje.

Lep kucov :D  Nekim psima je ostao taj atavizam da se boje grmljavine.Kum ima sarplaninca od koga se (kad zalaje) ledi krv u zilama svima koji ga ne poznaju a u sustini je vrlo pitom pas, dok ne zagrmi ..onda vata krivinu, bezi u kucu i li medju noge vlasnika  :)

Star tri godine.

:wub:

Edited by Zavrzan

Star tri godine.

retriverici su moja najveca ljubav  :heart:

Je li zna trikove?