ToniAdams Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 20 hours ago, Pečorin said: Dark malo preozbiljno sebe shvata, sa sve mracnom pretecom muzikom u pozadini svaka 2 minuta ali je ok zabava, ne mislim da sam bacio vreme. Takodje, ne zna se ko je iritantniji, da li deca ili odrasli Tačno ovo sam primetio u 2. epizodi. Prilično teatralno sve izgleda, a skapirao sam da me zapravo najviše asocira na bivšu ljubav, tj. lost.
Sludge Factory Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Just now, ToniAdams said: a skapirao sam da me zapravo najviše asocira na bivšu ljubav, tj. lost. Pa jbt, ima li vece nepreporuke?
gagilija Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Snow je izbacio toliko serija da ne znam sta cu pre....
ToniAdams Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 1 minute ago, Sludge Factory said: Pa jbt, ima li vece nepreporuke? Brt znaš šta ja mislim o temi i da sam manjina.
Sludge Factory Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 7 hours ago, ToniAdams said: Brt znaš šta ja mislim o temi i da sam manjina. Znam
Fakundo Sava Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 On 1/29/2018 at 3:33 PM, Pečorin said: Dark malo preozbiljno sebe shvata, sa sve mracnom pretecom muzikom u pozadini svaka 2 minuta ali je ok zabava, ne mislim da sam bacio vreme. Takodje, ne zna se ko je iritantniji, da li deca ili odrasli Naročito oni delovi sa naratorom: šta je početak a šta kraj,kakav je smisao života,gde smo sada u prošlosti ili budućnosti,koji to čovek veču tajnu zna... Završio Justified. Jedna od najzabavnijih serija koje sam gledao. Nema širinu i kompleksnost BB ili Sopranovića ali to i ne pokušava pa neki propusti mogu da se oproste Fenomenalan kasting,osim one crne policajke koja mi više liči na vaspitačicu ili prodavačicu "Bread&kifle" . Serija koja drži nivo svih 6 sezona. Ne bih se iznenadio nastavku za par godina. Spika i podjebavanja su čisto zlato.
darling Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 8 hours ago, gagilija said: Snow je izbacio toliko serija da ne znam sta cu pre.... ja sam pokusala da gledam valkiru, la mante i rebeku martinson i sve mi je bilo bzvz.
Bright Billy Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 On 29/01/2018 at 5:13 PM, Milosh76 said: Ima i videa sve tri sezone i prevoda na srpski/hrvatski koji se poklapaju budi drug, pusti mi link na pm
MiddleClass Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Banujte Fakunda! Justified poredi sa pokojnim BB
precog Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 pokusao leftovers, odustao posle 2. epizode. da li ima neka objektivna osoba da mi kaze da li da se teram da gledam dalje?
gervasius twinkleminkleson Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Mnogima se svidjela počev od druge sezone. Meni je samo početak druge dobar, posle toga opet postaje bezveze
Fakundo Sava Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Leftoversi imaju slab početak.Ali zato sve nadoknade od polovine prve sezone.Druga i treca su mnogima nesto najbolje sto su gledali. Preskoči onu dečurliju nebitni su za priču i extremno dosadni. Ako očekuješ da sve kockice slože,rešenje misterije,kako, zasto sve na tacni zaobiđi .
Mil@n Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 U nekoliko anketa i izbora mnogih sajtova i kritičara leftovers je najbolja serija godine /malo malo pa neko na redditu izbaci takav thread/ a u praktično je svakom užem izboru.
Recommended Posts