Frank Pembleton Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Odgledasmo Mindhunter.Nije loše... Žena skočila na luster na onu scenu u bolnici u zadnjoj epizodi ...shiit has hit the fan....
gervasius twinkleminkleson Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Jel gledao ko australijsku Wanted? Prilično dobro djeluje nakon prve 2 epizode. Teško je izbjeći poređenje sa Thelma & Louise, naravno nije toliko dobro, ali mislim da mi nece trebati više od par dana da zbindžujem 2 sezone
Ajant23 Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) Ma, da, gleda se to lako. Prilično je pitko i Wanted nije toliko zagazio u jeftinu politiku što je najveća mana tih ozijevskih serija. Seriju The Code (TV Series 2014) je sjebala upravo takva politika za idiote, mada je i dalje zanimljiva, pogovu prva sezona. I Underbelly je pukao sa njom, pogotovo od treće sezone. Wentworth (TV Series 2013) nije bio gledljiv od starta zbog tih gluposti. Secret City je jedva gledljiv uprkos tome. Čim ti se pojave tipični socrealistički australijski likovi poznatiji kao: hrabri istraživački novinar, korumpirani visokopozicionirani činovnik; populistički ili, još gore, liberalni političar i, naravno, Džej lane moje koje strada zbog te jedne boljke i koje treba zaštiti, iako je efektnije da strada što se često i desi - odmah znaš da polako kliziš u veće sranje od serije. Ono što ih drži je to što je publika još uvek odviše glupa i što i dalje primitivno i provincijski traži da radnja bude zanimljiva i što kudikamo šovinistički ne drže mnogo do cenzure golotinje. Inače, naspram užasne ekranizacije u seriju, za razliku od baš uspešnog filma, Tomorrow, When the War Began, zabavan mi je serijal o Jacku Irishu sa Guyem Pearcem: Black Tide (2012), Bad Debts (2012), Dead Point (2014), itd... Još nisam gledao Satisfaction, ako je iko gledao, rekao bih mu hvala ili stavio donekle pozitivan smajli kao reakciju na ovde napisane utiske... Edited January 7, 2018 by Ajant23
Milosh76 Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Novi Wheeler dealers bez Eda Chinae ide nedeljom
Moća Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 1 hour ago, Ajant23 said: za razliku od baš uspešnog filma, Tomorrow, When the War Began, Ovo je jedan od najgorih filmova koje sam gledao a gledao sam svasta.
Ajant23 Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Idi pod palmu na lepom mediteranskom ostrvu, nisu za tebe ribe sa oružjem nadomak tihog indijskog okeana...
hansolo Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 The Chi, zasad dve ep. .... so far so good. Zanimljivi karakteri i dobra glumacka postava, prilican broj glavnih i sporednih likova, dobro uslikan i autenticni filing cikaskog geta, Chicago /jebemliga taj grad je rodjen za slikanje/, nesto kao Wire/Trema/Crooklyn kombinacija. Cekam trecu.
precog Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 (edited) gledo neko the end of the f *** ing world? pogledao prve dve, simpaticno. Edited January 9, 2018 by precog
ToniAdams Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 On 07/01/2018 at 7:04 PM, Moća said: Ovo je jedan od najgorih filmova koje sam gledao a gledao sam svasta. To ono mladi u šumi? Pa to samo ajantu može da valja.
Moća Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 On 1/9/2018 at 1:26 PM, ToniAdams said: To ono mladi u šumi? Pa to samo ajantu može da valja. Bas taj. Naivan u pm ja reko da l se ovo neko sprda ili je ozbiljan.
kud u maglu Simoviću Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 (edited) odgledah marcellu tjah al kad nema kiše, može i grad 6.27/10 Edited January 11, 2018 by kud u maglu Simoviću
Milosh76 Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Gleda neko McMafia - jel cemu?Odgledao 2 epizode.. Nije lose
Recommended Posts