December 4, 20177 yr 18 hours ago, Sara said: prijavljujem da sam odgledala 5 sezona bugarske serije i da su se stekli uslovi da se ozbiljno zabrinem za svoje mentalno zdravlje Ako je serija Pod prikritie, ja sam stigao do 4 sezone
December 4, 20177 yr 18 hours ago, Sara said: prijavljujem da sam odgledala 5 sezona bugarske serije i da su se stekli uslovi da se ozbiljno zabrinem za svoje mentalno zdravlje
December 4, 20177 yr 53 minutes ago, El Patron said: Ako je serija Pod prikritie, ja sam stigao do 4 sezone Ta je! 5 sezona je izuzetna Vidimo se u Palmotićevoj
December 4, 20177 yr 2 hours ago, Sara said: Ta je! 5 sezona je izuzetna Vidimo se u Palmotićevoj E ajd stvarno jel valja to?Videh na HBO pa rekoh ako mi bude dosadno...
December 4, 20177 yr I meni bezveze. Nije sasvim, dobri su likovi, Tim Roth pre svega, ali serija prilično pogubljena...
December 5, 20177 yr On 01/12/2017 at 8:14 PM, gervasius twinkleminkleson said: Gledao neko Dark, netflikšev? Djeluje zanimljivo Ja odgledao prvu, bas dobra. Atmosfera podseca na Forbrudelsen i Bron/Broen, ali je radnja (za sada) SF. Pitko, dobro.
December 5, 20177 yr 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dajte nešto da valja. onaj tin star je smeće možda big littles lies...