LudiKure Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 22 hours ago, Frank Pembleton said: Odgledao Tin Star . Dobra serija. ....shit has hit the fan .... Baš je super :)
Duci Simonovic Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Danas poceo punishu pa prekinuo, mozda nastavim ako budem bio zeljan lakog provoda, pa probao hendmejdejku, ni to mi nesto nije islo al nisam siguran da cu nastavljati i na kraju odlucih za feud, to vec deluje vrlo zanimljivo
gervasius twinkleminkleson Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Gledao neko Dark, netflikšev? Djeluje zanimljivo
Frank Pembleton Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Feud vr' , kakve dve ludace Ja se meračim da zbindžujem za neki vikend...Cenim da su ove dve razvalile...Onako na neviđeno...
Duci Simonovic Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 I ja kontam da do nedelje uvece zavrsim, a u nedelju uvece gledam bebi dzejn
kud u maglu Simoviću Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 the sinner mršavo. nije baš treš, al daleko od neke kvalitete. jako spor tempo, fotka ko sa reklame, glavni junak bled...
Milosh76 Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Jel neko odgledao drugu sezonu Berlin Station, jel valja?
Frank Pembleton Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Ja odgledao 5 epizoda, fina razonoda......shit has hit the fan ....
kipo Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 23 hours ago, Milosh76 said: Jel neko odgledao drugu sezonu Berlin Station, jel valja? Prvu epizodu samo. Loše, predvidljivo, nezanimljiva nacistička prijetnja
gervasius twinkleminkleson Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Meni je skroz ok nova sezona Berlin Station, drzi paznju. Nije svakako bolja od prve ali dobra je. Plus, igra John Doman
Sara Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 prijavljujem da sam odgledala 5 sezona bugarske serije i da su se stekli uslovi da se ozbiljno zabrinem za svoje mentalno zdravlje
Arkadija Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Sinoć odgledala poslednju epizodu dr Foster. Baš mi je bilo teško posle kraja. Neka su njih dvoje upropastili svoje živote, nisu ništa bolje ni zaslužili, ali klinja.....
Recommended Posts