Jump to content

O serijama

Featured Replies

Gomorra S3 ima da se kupi u zalivu...

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

22 hours ago, Frank Pembleton said:

Odgledao Tin Star .
Dobra serija.

....shit has hit the fan ....

Baš je super :)

Danas poceo punishu pa prekinuo, mozda nastavim ako budem bio zeljan lakog provoda, pa probao hendmejdejku, ni to mi nesto nije islo al nisam siguran da cu nastavljati i na kraju odlucih za feud, to vec deluje vrlo zanimljivo

Feud vr' , kakve dve ludace

Gledao neko Dark, netflikšev? Djeluje zanimljivo

Feud vr' , kakve dve ludace

Ja se meračim da zbindžujem za neki vikend...
Cenim da su ove dve razvalile...
Onako na neviđeno...

I ja kontam da do nedelje uvece zavrsim, a u nedelju uvece gledam bebi dzejn

the sinner mršavo. nije baš treš, al daleko od neke kvalitete. jako spor tempo, fotka ko sa reklame, glavni junak bled...

Jel neko odgledao drugu sezonu Berlin Station, jel valja?

Ja odgledao 5 epizoda, fina razonoda...

...shit has hit the fan ....

Kolka ludaca bila krofordova covece 

23 hours ago, Milosh76 said:

Jel neko odgledao drugu sezonu Berlin Station, jel valja?

Prvu epizodu samo. Loše, predvidljivo, nezanimljiva nacistička prijetnja

Meni je skroz ok nova sezona Berlin Station, drzi paznju. Nije svakako bolja od prve ali dobra je. Plus, igra John Doman

prijavljujem da sam odgledala 5 sezona bugarske serije i da su se stekli uslovi da se ozbiljno zabrinem za svoje mentalno zdravlje

Sinoć odgledala poslednju epizodu dr Foster. Baš mi je bilo teško posle kraja. Neka su njih dvoje upropastili svoje živote, nisu ništa bolje ni zaslužili, ali klinja.....:sad: