Jump to content

O serijama

Featured Replies

treba mu vizuelna podrška zbog slabijeg sluha ako se ne varam. 

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Pa ima engleski odma uvek.

Il nek se otvori za aparat, šta sam ja rokfeler što svako malo moram nove ćoroskope.

Edited by ToniAdams

Ja ću se strpiti pa gledati za novu godinu

Juce odgledao prvih 5, danas nastavio [2 down, 2 to go].

Kakve klifhængere prave na krajevima epizoda, cekati nedelju dana bi bilo mucenje :D

sam rekla da che da bude do jaja, sam rekla! 

dirol.gif

Kakve klifhængere prave na krajevima epizoda, cekati nedelju dana bi bilo mucenje :D

Aaaaaaagh,večeras stigla da odgledam do šeste,živa nisam,a  sutra još tri. Najbolja zabava na tv-u.

fino radi stranger things, svaka im cast.

Film odlican, ostavljao sam i preporuku na temi. Jel serija nastavak filma da se malo podsetim zavrsetka ili sve ponovo pa na rate? Vidim i da su neki likovi vraceni u zivot :unsure:

Ne, serija je vratila sve na početak. I napravili su sve tako da sada obuhvate najveći skandal-Mafia capitale. Samuraja igra neko drugi umesto Amendole. Spadino ima drugačiju sudbinu, i tako. Numero otto je isti lik. I Manfredi.

@smorni adams

Djembeli ne pravi se pametan previse.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Edited by Moća

Nauči ti bolje engleski

Bokte kako hzpujete.

Gledala prve dve, greškom naopakim redom, paa, i nije nešto, nensi je i dalje ružna za nepoverovati

Edit:otkud sad el u kolibi sa šerifom, zar ne bi trebalo da je ona u drugoj dimenziji?

Edited by Sara

Nauči ti bolje engleski

Na tvoju zalost pojavili se nasi titlovi :P

Gledala prve dve, greškom naopakim redom, paa, i nije nešto, nensi je i dalje ružna za nepoverovati

Edit:otkud sad el u kolibi sa šerifom, zar ne bi trebalo da je ona u drugoj dimenziji?

Gledaj dalje, pa će ti se reći samo.

Edited by Arkadija

Gledaj dalje, pa će ti se reći samo.

Jesi li zavrsila celu sezonu?

Sent from my iTelephone using Tapatalk