October 28, 20177 yr Pa ima engleski odma uvek. Il nek se otvori za aparat, šta sam ja rokfeler što svako malo moram nove ćoroskope. Edited October 28, 20177 yr by ToniAdams
October 28, 20177 yr Juce odgledao prvih 5, danas nastavio [2 down, 2 to go]. Kakve klifhængere prave na krajevima epizoda, cekati nedelju dana bi bilo mucenje :D
October 28, 20177 yr Kakve klifhængere prave na krajevima epizoda, cekati nedelju dana bi bilo mucenje :D Aaaaaaagh,večeras stigla da odgledam do šeste,živa nisam,a sutra još tri. Najbolja zabava na tv-u.
October 29, 20177 yr Film odlican, ostavljao sam i preporuku na temi. Jel serija nastavak filma da se malo podsetim zavrsetka ili sve ponovo pa na rate? Vidim i da su neki likovi vraceni u zivot Ne, serija je vratila sve na početak. I napravili su sve tako da sada obuhvate najveći skandal-Mafia capitale. Samuraja igra neko drugi umesto Amendole. Spadino ima drugačiju sudbinu, i tako. Numero otto je isti lik. I Manfredi.
October 29, 20177 yr @smorni adams Djembeli ne pravi se pametan previse. Sent from my Le X620 using Tapatalk Edited October 29, 20177 yr by Moća
October 29, 20177 yr Gledala prve dve, greškom naopakim redom, paa, i nije nešto, nensi je i dalje ružna za nepoverovati Edit:otkud sad el u kolibi sa šerifom, zar ne bi trebalo da je ona u drugoj dimenziji? Edited October 29, 20177 yr by Sara
October 29, 20177 yr Gledala prve dve, greškom naopakim redom, paa, i nije nešto, nensi je i dalje ružna za nepoverovati Edit:otkud sad el u kolibi sa šerifom, zar ne bi trebalo da je ona u drugoj dimenziji? Gledaj dalje, pa će ti se reći samo. Edited October 29, 20177 yr by Arkadija
October 29, 20177 yr Gledaj dalje, pa će ti se reći samo. Jesi li zavrsila celu sezonu? Sent from my iTelephone using Tapatalk