Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Posle istoimenog filma, Netflix je u Italiji napravio i seriju Suburra. Film je bio odličan a i serija je dobra.

Posted

odgledala sam dve epizode suburre. nastaviću kad se pojave titlovi za ostatak. serija mi se dopada.

Posted

posle odgledane četiri epizode - preporuka.

Posted

Mr Mercedes

Zanimljivo.

OK je serija, samo malo razvučena, moglo je to da se malo sabije koju epizodu manje.

Posted

Posle istoimenog filma, Netflix je u Italiji napravio i seriju Suburra. Film je bio odličan a i serija je dobra.

Počeo sam, odustao posle 5 minuta. Moroni su sinhronizovali zvuk sa italijanskog na američki...užas blagi.

Posted

Počeo sam, odustao posle 5 minuta. Moroni su sinhronizovali zvuk sa italijanskog na američki...užas blagi.

Šta su uradili?
Posted

Šta su uradili?

Otvaraju usta na italijanskom a čuje se američki ingliš

Posted

Otvaraju usta na italijanskom a čuje se američki ingliš

Aaaa "nahovali" . Majko mila...
Posted

i meni liar super!  zao mi je sto nisam pocela da je gledam nakon poslednje epizode, bas je zgodna za bindzovanje... 

inace doktorica foster je poprilicno losija nego prvi serijal. jedva sam je odgledala :-)

Posted

fosterica me razocarala. prve tri odlicne, a cetvrta i peta sunovrat. ne diraj mi u zive rane :D

Posted

Suburra ima više audio/subtitles opcija, pa i originalni italijanski sa engleskim titlom.

Posted

The Orville

Gledao sam prve četiri epizode. Prilično mi se dopalo. Treća epizoda sa promenom pola mi je više simpsonovska od Family Guy...