Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Odgledao sam generation kill. 

Moram priznati, nije me nešto uvukao iako ima jasnu liniju i temu kojom se bavi. Ali sve je nekako nepovezano i fali neka nit da drži celu radnju na okupu. 

Posted

Uf, meni je serija vrh... Trokadero!

Posted

Odgledao sam generation kill. 

Moram priznati, nije me nešto uvukao iako ima jasnu liniju i temu kojom se bavi. Ali sve je nekako nepovezano i fali neka nit da drži celu radnju na okupu. 

Meni je ona veci utisak ostavila kao dokaz koliko se ratovanje promenilo od 2.SV. Nema vise prsa u prsa nego pozoves avijaciju da izroka i teramo dalje.

Posted

+1

U početku mi je mirisalo da malo previše guraju Breaking Bad 2.0 vajb, ali stvarno nije loše ni napisano ni odglumljeno. Plus što su easy on the eye i ona seljančica a i ćerka Majkla Bluta :wub:

Rasplet je malo zbrzan, ali osim toga praktično bez greške.

Pa da, meni je ovde čak i Bateman otkrovenje.

Posted

Pa da, meni je ovde čak i Bateman otkrovenje.

Legla mu uloga. Bez obzira koliko je Laura Linney bolja glumica (i ne samo ona) to se u seriji ne vidi. 

Posted (edited)

Legla mu uloga. Bez obzira koliko je Laura Linney bolja glumica (i ne samo ona) to se u seriji ne vidi. 

Ovo je odlična opaska. Sada, kada bismo sledili njen izvrstan uvid, došli bismo do implicitne kritike same serije i industrijskog trenda u kome je nastala. Batemanu je taman da se igra sa skučenim okvirom na koji je sveden njegov lik i da ga tako razvije. Na drugoj strani, Laura Linney je upravo skučena tim okvirom i ne može da dođe do izražaja njen talenat i njena sposobnost, koja je mnogo veća...

Edited by Ajant23
Posted (edited)

Ajant bi da se igra skucenosti  :)

Nista osim pohvale na racun optimalne eksploatacije likova u seriji, mi nije bila namera. 

Edited by Majo
Posted (edited)

Ma, naravno. Meni je serija jedna od zabavnijih ove sezone...

Edited by Ajant23
Posted

Tačno. A svidela mi se i epizoda Yulina.

Posted

Jel gledao neko The Last Tycoon?

Poradovao sam se da nije razrada filma iz 76-e i jedne od slabijih De Nirovih uloga, gde ga Nikolson u 10-ak minuta ubedljivo razbija u paramparcad

Posted

gleda ko - the strain ?

meni sasvim ok

Posted

TURN: Washington's Spies

Završili su se. Poslednja sezona je bila najzanimljivija sezona serije. Spletke, obrti, svako sa svakim i svako protiv svakog, mahom tečna radnja...