Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Stigao mejl da Narcos izlazi 1.9. na Netflix. Ne znam kako cemo bez Pablice.

Posted

posle e01 ozark obećava

Dobar je Ozark i u nastavku.

Posted

Dobar je Ozark i u nastavku.

+1

U početku mi je mirisalo da malo previše guraju Breaking Bad 2.0 vajb, ali stvarno nije loše ni napisano ni odglumljeno. Plus što su easy on the eye i ona seljančica a i ćerka Majkla Bluta :wub:

Rasplet je malo zbrzan, ali osim toga praktično bez greške.

Posted

Gomorra 3 inizia il 6 novembre 2017 alle 21.10 su Sky Atlantic in Italia!!!

La rivalità tra Ciro di Marzio e Genny Savastano è il fulcro della terza stagione.

Ciro scappa in Bulgaria e solo in un secondo momento torna a Napoli.

Genny, invece, costruisce un vero e proprio impero.

Posted

+1

U početku mi je mirisalo da malo previše guraju Breaking Bad 2.0 vajb, ali stvarno nije loše ni napisano ni odglumljeno. Plus što su easy on the eye i ona seljančica a i ćerka Majkla Bluta :wub:

Rasplet je malo zbrzan, ali osim toga praktično bez greške.

sto se Ozarka tice meni je prva epizoda kriminalno losa pa nisam nastavljao, jel biva bolje kasnije?

Posted

sto se Ozarka tice meni je prva epizoda kriminalno losa pa nisam nastavljao, jel biva bolje kasnije?

ne slušaj saru :D

svakako nastavi, prvu sam jedva izgurala iz 3-4 pokušaja

od druge već teče glatko

Posted

+1

to neka serija u kojoj se likovi sve vreme preispituju sta da kazu i urade a da bude najsmislenije? :fantom:

Posted

Ok utopia, skida se druga sezona

Posted

Bogami ima pilot po zalivima, je li to neki liiiik ili je tako predviđeno za pilota?

Posted

Bio je valjda liiik, kad su oni hakeri izbacili i GoT, ali sad ima na onom njihovom ondemand ili kako vec, tako da pretpostavljam da ima dobrih ripova, ali ja cekam kad zvanicno krene 10 septembra, lepse mi tako da iz nedelje u nedelju pratim