MayDay Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Stigao mejl da Narcos izlazi 1.9. na Netflix. Ne znam kako cemo bez Pablice.
Tresko Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 posle e01 ozark obećava Dobar je Ozark i u nastavku.
Weenie Pooh Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Dobar je Ozark i u nastavku. +1 U početku mi je mirisalo da malo previše guraju Breaking Bad 2.0 vajb, ali stvarno nije loše ni napisano ni odglumljeno. Plus što su easy on the eye i ona seljančica a i ćerka Majkla Bluta Rasplet je malo zbrzan, ali osim toga praktično bez greške.
zema Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Gomorra 3 inizia il 6 novembre 2017 alle 21.10 su Sky Atlantic in Italia!!! La rivalità tra Ciro di Marzio e Genny Savastano è il fulcro della terza stagione. Ciro scappa in Bulgaria e solo in un secondo momento torna a Napoli. Genny, invece, costruisce un vero e proprio impero.
Escalade Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 +1 U početku mi je mirisalo da malo previše guraju Breaking Bad 2.0 vajb, ali stvarno nije loše ni napisano ni odglumljeno. Plus što su easy on the eye i ona seljančica a i ćerka Majkla Bluta Rasplet je malo zbrzan, ali osim toga praktično bez greške. sto se Ozarka tice meni je prva epizoda kriminalno losa pa nisam nastavljao, jel biva bolje kasnije?
beyoncé Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 sto se Ozarka tice meni je prva epizoda kriminalno losa pa nisam nastavljao, jel biva bolje kasnije? ne slušaj saru :D svakako nastavi, prvu sam jedva izgurala iz 3-4 pokušaja od druge već teče glatko
ToniAdams Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 +1 to neka serija u kojoj se likovi sve vreme preispituju sta da kazu i urade a da bude najsmislenije?
Haralampije Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) Neko pogledao?Pojavio se Ima predispozicije da bude ok http://www.imdb.com/title/tt4998350/ Edited August 26, 2017 by Haralampije
James Marshall Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Bogami ima pilot po zalivima, je li to neki liiiik ili je tako predviđeno za pilota?
Sludge Factory Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Bio je valjda liiik, kad su oni hakeri izbacili i GoT, ali sad ima na onom njihovom ondemand ili kako vec, tako da pretpostavljam da ima dobrih ripova, ali ja cekam kad zvanicno krene 10 septembra, lepse mi tako da iz nedelje u nedelju pratim
Recommended Posts