Sludge Factory Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Koga zanima, krenula je zavrsna sezona Halt and Catch Fire.
marv Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Koga zanima, krenula je zavrsna sezona Halt and Catch Fire.
ToniAdams Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Pogledah dvije ep. Utopije. Dobro je ovo Toni, bas dobro. :)
Marvin (Paranoid Android) Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 The State, Channel 4 Petoro Britanaca prelazi granicu sa Sirijom i pridružuju se Islamskoj Državi koja je još na vrhuncu. Dva mlada momka koji odmah ulaze u vojsku, i dve žene koje brzo upadaju u organizovanost braka i života u džihadu. Ovo je samo mini serija od 4 epizode, ne očekujte dugačku ekspoziciju i razradu likova, koliko samo oslikavanje kakav je (verovatno) život u kalifatu, pogotovo hodočasnicima sa zapada. Bile već 3 epizode, sutra ide poslednja. Neki su naravno već izvikali da serija glorifikuje kalifat, ali to se čulo samo u konzervativnoj štampi. Radio Peter Kosminski, poznat po mini serijama The Promise i Warriors (o Bosni).
*edited by mod Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Ja baš hteo da napišem. Može on da krene na Ćira da ga sjebe, ali ne zbog ćaleta... Sad tek videh ovo. U trecoj sezoni je Ciro zabegao u Bugarsku/Rumuniju samo jos nije sigurno da li je kao zasticeni svedok ili se krije kod njihove mafije. vraca se plava baba sto je izasla iz zatvora tako da kontam da ce ona biti glavni negativac.
darling Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 episodes pocela peta sezona. nadam se da se nisam uzalud radovala.
Sara Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Ja sam se posle svake epizode Kamore osećala loše bar dva dana. Gledaću i treću, to je taj mazohizam u meni;( Nemam pojma ni šta je Utopija, a ni ovo što gleda Draga, možda pokušam ovih dana. Mozak moj hitno ište anesteziju
Bright Billy Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 (edited) utopia http://www.imdb.com/title/tt2384811/?ref_=nv_sr_1 Episodes je dobra za opustanje mozga, a u istu svrhu preporucujem i Cuckoo http://www.imdb.com/title/tt2222352/ Edited August 23, 2017 by Bright Billy
Moća Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Utopia je brutalna pogotovu ona scena na početku u prodavnici stripova.
Weenie Pooh Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Do kraja sezone je toliko brutalno glupa da dalje nisam mogao da nastavim. U stvari jesam još par epizoda druge, ali to je bilo sve.
MiddleClass Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 E jbg Vini, ima 12 ep ukupno, ti pogledao 9-10. :D
Recommended Posts