MiddleClass Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 A ono je bilo makar uzbudljivo. Ovo je dosadno...
James Marshall Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Vala, meni je ono od negdje sredine druge sezone - "zamalo da ih uhvatimo, better luck next time" bilo mnogo dosadno. Prva sezona, ideja, priča, razvoj, ona cijela zajebancija sa tetovažom je bila vrhunska. Cijela ta priča i setting su dušu dali za jednu sezonu.
Ajant23 Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Ma, oni su to ukinuli samo zato što su mislili da to niko na svetu neće ni primetiti...
bosque Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 (edited) peticija meni je koreanka najjaca Edited June 2, 2017 by bosque
aram Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 peticija meni je koreanka najjaca Ja potpiso Wolfgang je najači
mustang Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 ta epizoda iz kingdoma je vec bila pre..... kako volim johnathan tucker (jay kulina)....glumcina! mnogo je talentovan...on je bio boon u justfied ako je neko to isto pratio.
Bright Billy Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 kako volim johnathan tucker (jay kulina)....glumcina! mnogo je talentovan... +1
raindelay999 Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Ohoho, veceras posle fudbala uzivanje. Izasao "The trip to Spain". Steve Coogan Rob Brydon
stajebrebilo Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Za Bosch pitanja za glavnu ulogu: - koji sat nosi, rekao bih da je Rolex sea dweller ? - koje su mu naočare ? Ray ban ?
Recommended Posts