Jump to content

O serijama

Featured Replies

3 hours ago, Amos said:

Sve je odlicno dok ne pocnu dvoje matoraca da benave kao mladji tinejdzeri u pelenama, onda postane potpuno negledivo na scenu-dve pa se vrati u normalu do sledeceg benavljenja.

To je i moj utisak...

Izgleda mi kao da su oboje pristupili likovima u fazonu "take money and run..."

• Replies 22.8k
  • Views 2.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Dobro oni glume, ali im je eto dat materijal koji bi bolje pristajao obdaništu nego kriminalnoj organizaciji. Verujem da su hteli da nalegnu na priču kako je pater familias u stvari običan irski butcher koga je vatrena i prevejana žena zapravo gurala kroz kriminogene krugove, ali nemojte onda pobogu da od nje pravite lika koji preda sopstvenog sina čoveku kome su upravo ubili sina i smejali mu se u facu zbog toga? Wtf, škk. Uz objašnjenje, znamo se me from before. Ma daj beži, pusti mi umajmunjenog Hardija i nestani.

Guy Riči je kao i mnogi drugi umetnici njegovih godina ostao zatvoren u svojim dvadesetim godinama kada je zaista bio originalan i plodonosan, pa nam štanca stvari iz '95. godine na repeat.

Edited by Amos

Ma da je Helen Miran zaista mozak iza višedecenijskog uspešnog biznisa, prva bi svom psiho unuku stavila metak u čelo zbog onog što je uradio; umesto što se ponosi (!) njime i brani ga svim silama.

Na toj idiotskoj premisi sve pada u vodu.

Edited by Halvard

I daje mu koks! lolol

sta mi je trebalo da odgledam ponovo Le Bureau des Legendes i izlozim se stresnom udaru tuge

6 hours ago, Halvard said:

Ma da je Helen Miran zaista mozak iza višedecenijskog uspešnog biznisa, prva bi svom psiho unuku stavila metak u čelo zbog onog što je uradio; umesto što se ponosi (!) njime i brani ga svim silama.

Na toj idiotskoj premisi sve pada u vodu.

5 hours ago, Amos said:

I daje mu koks! lolol

ama jel treba ja sad da propitujem jeste li gledali do kraja lolol Jer unuk je ...šta ?

Ima puno naoko bizarnih i besmislenih stvari ali do kraja sezone meni su ti odnosi ili ono što se htelo sa njima postali jasniji. Dajmo šansu sledećoj sezoni ;) I slažem se da je likuša koju glumi Helen Miren ta koju bi rado zgazio svako na ulici a i to bi bila mala patnja

OK, ja niaam ogledao do kraja, pratim jednom nedeljno na Showtime.

Ostavljam mogućnost da se neke stvari razjasne.